MARKET

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Σούπερ... λίμπα

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Σούπερ... λίμπα

Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μπαίνουν στην τελική ευθεία! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο» που κυκλοφορούν την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία, τα στατιστικά και τις βαθμολογίες για τα παιχνίδια του κουπονιού.

Aκόμη ένα ευρωπαϊκό τριήμερο πέρασε στην ιστορία και παρά το ότι δεν γνωρίζουμε το έχει συμβεί στους αγώνες της Πέμπτης για το Γιουρόπα, η οκτάδα των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ μας προδιαθέτει για... ωραία πράγματα.

Την «παράσταση έκλεψαν» οι ισπανικές ομάδες, Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και Μάλαγα, οι οποίες στα πρώτα ματς είχαν σαφές μειονέκτημα, κατάφεραν όμως να αντιστρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και βρίσκονται σύσσωμες στην προτελευταία φάση του θεσμού.

Μαζί τους η σκληροτράχηλη Γιουβέντους, οι θεαματικές... Γερμανίδες (Μπάγερν και Μπορούσια Ντόρτμουντ) και οι... πολυέξοδες Παρί Σεν Ζερμέν και Γαλατασαράι. Οι πρωταθλητές Τουρκίας και η Μάλαγα προβάλλουν ως ιδανικοί αντίπαλοι για την υπόλοιπη εξάδα, καλό όμως είναι να αφήσουμε την Τυφλή Θεά να αποφασίσει τα της κλήρωσης και στη συνέχεια να μπορέσουμε να απολαύσουμε το θέαμα.

Για να παίξει όμως μία ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ πρέπει πρώτα να διακριθεί στο πρωτάθλημα και οι εγχώριες λίγκες είναι αυτές που δεσπόζουν για ακόμη ένα κουπόνι. Μπορεί η Σούπερ Λιγκ να έχει... βγάλει ήδη πρωταθλητή, τον Ολυμπιακό, οι υπόλοιπες 15 ομάδες όμως, ακόμη και η Κέρκυρα, η οποία αντιμετωπίζει τους Πειραιώτες, διεκδικούν κάποιον στόχο και ουσιαστικά δεν υπάρχει αδιαφορία, κάτι που προκύπτει κατά κύριο λόγο από τη διεξαγωγή των πλέι οφ. Το πιο εμπορικό ματς είναι αναμφίβολα αυτό της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, αυτό όμως στο οποίο κρίνονται τα περισσότερα είναι το ΑΕΚ – Βέροια, καθώς αμφότερες οι ομάδες δίνουν αγώνα επιβίωσης.

Πολύ σημαντικό ματς διεξάγεται και στην ισπανική Πριμέρα, με την Μπέτις να υποδέχεται τη Βαλένθια. Οι δύο τους κυνηγούν την 4η και τελευταία θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ της ερχόμενης περιόδου και δεν αποκλείεται η μεταξύ τους αναμέτρηση να παίξει σημαντικό ρόλο. Στη γερμανική Μπουντεσλίγκα, η Μπάγερν Μονάχου... κάνει πλάκα στον ανταγωνισμό και είναι χαρακτηριστικό το ότι απέχει 20 βαθμούς από τη 2η Ντόρτμουντ. Έναν βαθμό πιο πίσω βρίσκεται η 3η Λεβερκούζεν, η οποία φιλοξενεί τώρα τους Βαυαρούς και καλούνται να ορθώσουν ανάστημα απέναντι σε μία ομάδα που μακριά από το «Αλιάντς Αρίνα» μετρούν έντεκα νίκες και μία ισοπαλία σε 12 ματς, με συντελεστή τερμάτων το ανεπανάληπτο 28-1!

Στην αγγλική Πρέμιερ, το σπουδαίο ματς βάσει βαθμολογικού ενδιαφέροντος απουσιάζει, αλλά στο Λονδίνο έχει ντέρμπι και μάλιστα δύο. Η Τσέλσι υποδέχεται τη Γουέστ Χαμ, ενώ η Φούλαμ του Γιώργου Καραγκούνη θα προσπαθήσει να αμφισβητήσει την Τότεναμ και δη στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν».

Στο κουπόνι μας έχουμε και τρεις πρεμιέρες: Η Α' Νορβηγίας και το πρωτάθλημα της Formula 1 βρίσκονται στους βατήρες εκκίνησης, ενώ στο κουπόνι κάνει δυναμική επανεμφάνιση το ρωσικό πρωτάθλημα, το οποίο έχει γίνει ιδιαιτέρως ελκυστικό με τις επενδύσεις που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια από την πλειοψηφία των ομάδων.

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«Ο ΡΑΦΤΗΣ», με τον Λάμπρο Γκαραγκάνη

-«Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ»

-«ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ», με τους Δαυίδ Αμανατίδη, Παναγιώτη Διόλατζη και Παναγιώτη Κιαπεκάκη

-«ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ», με τον Ηλία Ζυματούρα

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΜΠΑΜΠΑ... ΣΦΥΡΙΞΕ!» με διάφορα παρασκήνια

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ