MARKET

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: Στοιχηματική ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: Στοιχηματική ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ

Συνέχεια με Αγγλία, Ιταλία και Γαλλία! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο», που κυκλοφορούν την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού!

Ο Ιανουάριος μας... αποχαιρέτησε και από τη στιγμή που οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις δεν έχουν ακόμη «ζεστάνει τις μηχανές», οι εγχώριες λίγκες περνούν σε πρώτο πλάνο, με τη διεξαγωγή αγωνιστικών σε Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, Α’ Ιταλίας και Α’ Γαλλίας.

Στο... Νησί, η Λέστερ αρνείται πεισματικά να πέσει από την κορυφή και μάλιστα βρίσκεται στο «+3» από τις Μάντσεστερ Σίτι και Αρσεναλ που την καταδιώκουν. Τώρα, οι «αλεπούδες» υποδέχονται τη Λίβερπουλ, που με τη σειρά της κάνει την ύστατη προσπάθεια ώστε να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες της αναφορικά με τη διεκδίκηση μίας θέσης στην τετράδα και μένει να δούμε αν οι πρωτοπόροι έχουν και άλλες εκπλήξεις στο ρεπερτόριό τους. Η Μάντσεστερ Σίτι έχει επικίνδυνη αποστολή στον αγγλικό βορρά (απέναντι στη Σάντερλαντ), ενώ η Αρσεναλ υποδέχεται την αξιόμαχη Σαουθάμπτον. Η Τότεναμ δείχνει ικανή να διεκδικήσει την έξοδό της στο Τσάμπιονς Λιγκ και για να τα καταφέρει, ματς όπως είναι το εκτός έδρας απέναντι στη Νόργουιτς, οφείλει να τα κερδίζει.

Στην Α’ Ιταλίας, η Γιουβέντους των 12 σερί νικών και η Νάπολι των 6 συνεχίζουν ακάθεκτες την πορεία προς τον τίτλο, την ώρα που ο ανταγωνισμός παραπαίει (γκέλες από Φιορεντίνα, Ιντερ). Όλα δείχνουν ότι πάμε για «κούρσα δύο αλόγων», με τους πρωτοπόρους «παρτενοπέι» να έχουν θεωρητικά πιο δύσκολη αποστολή στην έδρα της (αποδεκατισμένης) Λάτσιο. Αντίθετα, η Γηραιά Κυρία μένει στο... σπίτι της και είναι το ακλόνητο φαβορί απέναντι στην Τζένοα. Η Ιντερ υποδέχεται την Κιέβο και η Φιορεντίνα την Κάρπι, ενώ Ρόμα και Μίλαν παίζουν εκτός έδρας με Σασουόλο και Παλέρμο αντίστοιχα.

Στην Α’ Γαλλίας, η Παρί Σεν Ζερμέν αναμένεται να κατακτήσει τον τίτλο και μαθηματικά πριν καν φορέσουμε... κοντομάνικα και στο εντός έδρας ματς απέναντι στη Λοριάν δεν θα μπορούσε να μην είναι το φαβορί. Η 2η Μονακό υποδέχεται την Μπαστιά, ενώ η εκπληκτική Ανζέ που κλείνει την πρώτη τριάδα, δοκιμάζεται στην έδρα της Ρεμς.

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!» με τον Σταύρο Κολίλα

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ