MARKET

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ κορυφής

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ κορυφής

Συνέχεια με Ελλάδα, Αγγλία και Γαλλία! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο», που κυκλοφορούν την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

Συνέχεια με Ελλάδα, Αγγλία και Γαλλία! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο», που κυκλοφορούν την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

Tο κουπόνι του περασμένου τετραημέρου πέρασε στην ιστορία, αλλά μπροστά μας έχουμε ένα αξιοπρόσεκτο μενού, με την εμβόλιμη δράση στην ελληνική Σούπερ Λιγκ, την αγγλική Πρέμιερ Λιγκ και την Α' Γαλλίας να «κλέβει την παράσταση».

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός προχώρησαν με νίκες την Κυριακή εις βάρος των Πανθρακικού και Κέρκυρας αντίστοιχα, και τώρα θα λύσουν τις διαφορές τους, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο «δικέφαλος» του Βορρά έχει δύο βαθμούς περισσότερους από τους πρωταθλητές, οι οποίοι όμως βρίσκονται σε απόσταση βολής και έχουν τη δυνατότητα να προσπεράσουν και να... μετακομίσουν στο... ρετιρέ της βαθμολογίας. Στην 3η θέση βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, ο οποίος απέναντι στη Βέροια έκανε τρεις τις συνεχόμενες νίκες του στο πρωτάθλημα για πρώτη φορά έπειτα από οκτώ μήνες και τώρα καλείται να δείξει χαρακτήρα στο Αγρίνιο, όπου αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό. Ισόβαθμη με το «τριφύλλι» είναι η εκπληκτική Καλλονή, που ταξιδεύει στην Ξάνθη για να αντιμετωπίσει την Ξάνθη. Κεντρικό πρόσωπο είναι ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Γιάννης Μαντζουράκης, ο οποίος στο παρελθόν έχει εργαστεί κατ' επανάληψη στους Ακρίτες. Ο Αστέρας Τρίπολης έπιασε την πρώτη πεντάδα και καλείται να δώσει συνέχεια στο «διπλό» επί του Εργοτέλη. Αυτή τη φορά παίζει στον Βόλο, με τη Νίκη, η οποία βρίσκεται... σφηνωμένη στην τελευταία θέση. Κομβικής σημασίας ματς για την ουρά της βαθμολογίας είναι το ματς Κέρκυρα – Πανιώνιος, κάτι ανάλογο ισχύει και για το Πανθρακικός – Πλατανιάς.

Εμβόλιμη αγωνιστική διεξάγεται και στην Πρέμιερ Λιγκ. Τα πρώτα 13... βήματα βρίσκουν την Τσέλσι σταθερά στην κορυφή, αν και οι «μπλε» του Λονδίνου έμειναν στο 0-0 στην έδρα της Σάντερλαντ το περασμένο Σάββατο, ενώ τώρα υποδέχονται την Τότεναμ, σε ένα κλασικό λονδρέζικο ντέρμπι (η παράδοση, πάντως, είναι σαφώς υπέρ των γηπεδούχων). Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε με άνεση (3-0) από την έδρα της Σαουθάμπτον και πέραν του ότι την προσπέρασε (2η θέση), μείωσε την απόσταση από την κορυφή στους έξι βαθμούς. Οι «πολίτες» παίζουν στο Σάντερλαντ και καλούνται να αποδείξουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν καλύτερα από την Τσέλσι, αν και στο «Στάδιο του Φωτός» υπέστησαν τέσσερις ήττες στις ισάριθμες τελευταίες επισκέψεις τους και μάλιστα όλες με το ίδιο σκορ, 1-0! Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπιασε την τετράδα την περασμένη εβδομάδα, στη συνέχεια νίκησε (3-0) τη Χαλ και τώρα, υποδεχόμενη τη Στόουκ, θέλει να συνεχίσει την πορεία βελτίωσης που ίσως τη φέρει πιο κοντά στη 2η θέση. Δύσκολη αποστολή έχει η Αρσεναλ (υποδέχεται τη Σαουθάμπτον), ενώ η προβληματική Λίβερπουλ δοκιμάζεται στο Λέστερ.

Στο γαλλικό πρωτάθλημα, η Μαρσέιγ νίκησε (2-0) τη Ναντ και παραμένει στην κορυφή. Δοκιμάζεται στην έδρα της Λοριάν και κάνει βάσιμα... πλάνα νίκης, ενώ η Παρί Σεν Ζερμέν που την καταδιώκει έχει, θεωρητικά, πιο δύσκολη αποστολή, στο γήπεδο της Λιλ. Η Σεντ Ετιέν θριάμβευσε (3-0) στο ντέρμπι με τη Λυών, έπιασε την πεντάδα και καλείται να αποδείξει ότι μπορεί να κάνει μαζεμένες καλές εμφανίσεις (εκτός έδρας με τη Μονπελιέ).

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«ΚΟΨΕ... ΡΑΨΕ», με τον Ηλία Ζυματούρα

-«EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!» με τον Σταύρο Κολίλα

- «ΜΠΑΜΠΑ... ΣΦΥΡΙΞΕ» με διάφορα παρασκήνια

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ