MARKET

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο: TA... ΤΣΑΚΑΛΙΑ

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο: TA... ΤΣΑΚΑΛΙΑ

H δράση δεν σταματά ποτέ! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ" στο περίπτερο» που κυκλοφορούν την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

Η φάση των ομίλων έφτασε στο τέλος της όσον αφορά στο Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα και η ικανοποίηση είναι δεδομένη για τα ελληνικά «χρώματα». Ο Ολυμπιακός είχε εν μέρει τάσεις αυτοκαταστροφής λόγω του αυξημένου άγχους του, ωστόσο ξεπέρασε το εμπόδιο της Αντερλεχτ και το 3-1 τον έστειλε στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Δικαιότατα, θα προσθέσουμε εμείς, από τη στιγμή που πήρε τέσσερις βαθμούς σε δύο ματς απέναντι στη βασική αντίπαλό του (τέτοια αποδείχθηκε η Μπενφίκα). Πολλά λέγονται και ακούγονται σχετικά με τις προτιμήσεις στα νοκ άουτ ματς, αλλά τέτοιες συζητήσεις δεν έχουν πιθανότατα ιδιαίτερη αξία, αν αναλογιστούμε ότι το επίπεδο στο συγκεκριμένο σημείο της κορυφαίας διοργάνωσης είναι δυσθεώρητο.

Στο Γιουρόπα Λιγκ, δεν γνωρίζουμε τι έχει κάνει ο ΠΑΟΚ το βράδυ της Πέμπτης απέναντι στην Αλκμααρ, αλλά το σίγουρο είναι ότι τσέκαρε προ εβδομάδων το εισιτήριο για τους «32» της διοργάνωσης και δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι συνηθισμένο για μία ελληνική ομάδα να περνάει με τόση άνεση από το οποιοδήποτε γκρουπ μίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

«Τέρμα το διάλειμμα» πλέον, τη σκυτάλη παίρνουν για ακόμη μία φορά τα πρωταθλήματα ανά την Υφήλιο, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται κατά κύριο στην Ευρώπη.

Στην ελληνική Σούπερ Λίγκα, ο Ολυμπιακός έχει δύσκολη «έξοδο», τουλάχιστον στη θεωρία. Η διαφορά που τον χωρίζει από τον Αρη στο αγωνιστικό σκέλος είναι τεράστια τη δεδομένη χρονική στιγμή, αλλά ένας ματς στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι συνήθως δοκιμασία για τις «καλές» ομάδες του Κέντρου. Εξάλλου, ο ΠΑΟΚ εκδράμει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει την Καλλονή (Νέα Σμύρνη), σε ένα ματς το οποίο δεν αποκλείεται να επιφυλάσσει καλό θέαμα, ιδιαίτερα αν αναλογιστούμε το «ελεύθερο πνεύμα» των νεοφώτιστων.

Σπουδαία ματς περιλαμβάνει το πρόγραμμα στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ. Η Αρσεναλ δείχνει ότι δεν... ζαλίζεται από τον δυνατό αέρα της κορυφής, το εκτός έδρας ματς απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι συγκαταλέγεται σε αυτά με τον υψηλότερο βαθμό δυσκολίας και ουσιαστικά άπαντες περιμένουν την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ στη γωνία. Άλλωστε, έτσι γίνεται πάντα με τον πρώτο... Τα φώτα θα πέσουν και στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» του Λονδίνου, με τους «πετεινούς» της Τότεναμ να υποδέχονται τη Λίβερπουλ. Οι γηπεδούχοι δεν θέλουν να χάσουν την επαφή με την τετράδα, οι φιλοξενούμενοι με την κορυφή, οπότε το κίνητρο είναι αυξημένο και το διακύβευμα κάτι παραπάνω από σημαντικό.

Αναφορικά με την αγωνιστική στην ιταλική Serie A, η 2η της βαθμολογίας Ρόμα επέστρεψε στις νίκες απέναντι στη Φιορεντίνα και τώρα θέλει να κρατηθεί σε απόσταση βολής από την πρωτοπόρο Γιουβέντους. Το εκτός έδρας ματς με τη Μίλαν αποτελεί ένα «τεστ χαρακτήρα», με τους παίκτες του Ρούντι Γκαρσιά πάντως να δείχνουν ότι τους αρέσουν τα δύσκολα. Ματς με αναμνήσεις αυτό του «Σαν Πάολο» μεταξύ των Νάπολι και Ιντερ, καθώς ο τεχνικός των «νερατζούρι», Βάλτερ Ματσάρι, επιστρέφει στο γήπεδο που αποθεώθηκε τα προηγούμενα 3,5 χρόνια. Ομολογουμένως, ήταν εκείνος που άλλαξε επίπεδο τους «παρτενοπέι».

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«Ο ΡΑΦΤΗΣ», με τον Λάμπρο Γκαραγκάνη

-«ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ», με τους Δαυίδ Αμανατίδη, Παναγιώτη Διόλατζη και Παναγιώτη Κιαπεκάκη

-«Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ»

-«ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ», με τον Ηλία Ζυματούρα

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!» με τον Σταύρο Κολίλα

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ