MARKET

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Τελευταία "ΖΑΡΙΑ"

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Τελευταία "ΖΑΡΙΑ"

Ο επίλογος των Ομίλων σε Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ γράφεται μέσα από τις σελίδες των "ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ" στο περίπτερο» που κυκλοφορούν την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου.

Η έκτη και τελευταία αγωνιστική έχει ελληνικό ενδιαφέρον με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό να δίνουν... αγγλικά ραντεβού και ενώ ακολουθεί το μεταξύ τους ντέρμπι στο ΟΑΚΑ για τη Σούπερ Λιγκ.

Οι «ερυθρόλευκοι» που κατέλαβαν την τρίτη θέση στον Ομιλο τους, θέλουν τη νίκη γοήτρου στο Καραϊσκάκη με την Αρσεναλ που θα τους επιτρέψει να μπουν στους δυνατούς των... 32 του Γιουρόπα Λιγκ.

Εξάλλου οι δύο πρώτες θέσεις είναι καπαρωμένες από τους «κανονιέρηδες» και τη Σάλκε, ενώ η Μονπελιέ κατέλαβε την τελευταία θέση.

Οι «πράσινοι» θέλουν μόνο τρίποντο στο Λονδίνο με αντίπαλο τη Τότεναμ ώστε να συνεχιστεί το φετινό ταξίδι στο Γιουρόπα. Σε περίπτωση νίκης θα καταλάβουν τη δεύτερη θέση στον Ομιλο με πρώτη τη Λάτσιο, ενώ η Μάριμπορ έχει αποχαιρετήσει την Ευρώπη.

Εξι ομάδες παλεύουν για τρία εισιτήρια για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ στο Γιουρόπα οι τέσσερις από τους 12 Ομίλους έχουν ανοικτή την υπόθεση πρόκριση.

Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ» ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 11 ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΕΥΟΥΝ θα μείνουν στο περίπτερο μέχρι και την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«Ο ΡΑΦΤΗΣ», με τον Λάμπρο Γκαραγκάνη

-«ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ», με τους Δαυίδ Αμανατίδη, Παναγιώτη Διόλατζη και Παναγιώτη Κιαπεκάκη

-«ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ», με τον Ηλία Ζυματούρα

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΕΡΔΗ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ