MARKET

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: ΘΕΑΤΡΟ ΟΝΕΙΡΩΝ

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: ΘΕΑΤΡΟ ΟΝΕΙΡΩΝ

Επιστροφή στη δράση με αγώνες Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο» που κυκλοφορούν την Τρίτη 5 Μαρτίου προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία, τα στατιστικά και τις βαθμολογίες για τα παιχνίδια του κουπονιού.

Eυρωπαϊκό τριήμερο εν όψει, με την πρώτη... δόση των επαναληπτικών της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και τα πρώτα ματς του Γιουρόπα Λιγκ, το οποίο βρίσκεται στο ίδιο σημείο, να «κλέβουν την παράσταση». Η συνάντηση η οποία συγκεντρώνει τα φώτα της δημοσιότητας είναι βέβαια αυτή ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ρεάλ Μαδρίτης, με τις δύο ομάδες να έχουν αφήσει... ορθάνοιχτους λογαριασμούς μετά το 1-1 της ισπανικής πρωτεύουσας. Πέρα από την κόντρα εντός του αγωνιστικού χώρου, ιδιαίτερη σημασία έχει και αυτή των πάγκων, με τον Σερ Αλεξ Φέργκιουσον και τον Ζοσέ Μουρίνιο να συνδυάζουν δύο πολύ σημαντικά στοιχεία: Είναι κορυφαίοι στο είδος τους, άνετα θα γέμιζαν ένα... στάδιο αρκεί και μόνο για να παραθέσουν ένα σεμινάριο για την... ανακύκλωση, ενώ διατηρούν και μία ειλικρινή φιλία. Οι πιο... μπασμένοι στα πράγματα κάνουν λόγο για την κρατούσα κατάσταση της Γιουνάιτεντ και τη διάδοχη, με τον Μουρίνιο να μην έχει κρύψει ποτέ ότι θα ήθελε να καθίσει (και) σε αυτόν τον πάγκο. Βέβαια, όταν ρωτήθηκε σχετικά προ τριών εβδομάδων, απάντησε ότι δεν το βλέπει να γίνεται επειδή... «ο Σερ Αλεξ κι εγώ θα σταματήσουμε μαζί την καριέρα μας. Εγώ στα 70 κι εκείνος στα 90!». Το να αναφέρουμε ότι πρόκειται για μία «μάχη» ανάμεσα σε δύο... θηρία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου είναι περιττό και όπως αρμόζει σε τέτοιες περιπτώσεις, ο σεβασμός δεν λείπει. «Δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να κρατήσουμε το μηδέν παθητικό, οπότε πρέπει να επιτεθούμε κι ελπίζω να βάλουμε εμείς τα περισσότερα γκολ», δήλωσε ο Φέργκιουσον, ανοίγοντας ακόμη περισσότερο την... όρεξή μας για ένα θεαματικό ματς.

Το δεύτερο ματς της Τρίτης είναι αυτό ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Σαχτάρ Ντόνετσκ, δύο φύσει επιθετικές ομάδες, με τους πρωταθλητές Γερμανίας να διατηρούν ένα ελαφρύ προβάδισμα μετά το 2-2 επί ουκρανικού εδάφους. Την Τετάρτη, Γιουβέντους και Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχονται τις Σέλτικ και Βαλένθια αντίστοιχα και από τη στιγμή που νίκησαν στα πρώτα ματς, είναι δικαίως τα ακλόνητα φαβορί για την πρόκριση, έστω και αν δεν καταφέρουν να νικήσουν.

Στο Γιουρόπα Λιγκ, το Τότεναμ – Ιντερ είναι το πιο... εμπορικό ζευγάρι από τα οκτώ, ενώ δεν λείπει ακόμη μία ιταλογερμανική μονομαχία (Στουτγάρδη – Λάτσιο), μετά το Λάτσιο – Γκλάντμπαχ. Ο συγκεκριμένος θεσμός συντηρεί το... όνειρο και των λεγόμενων «μικρών» (που μόνο μικροί δεν είναι), με τις Βικτόρια Πλζεν, Στεάουα, Ρούμπιν και Βασιλεία να τα έχουν καταφέρει περίφημα ως εδώ και να θέλουν και το κάτι παραπάνω.

Διεθνείς κόντρες έχουμε και στη Λατινική Αμερική, καθώς βρισκόμαστε στα μισά του... δρόμου όσον αφορά στους ομίλους του Κόπα Λιμπερταδόρες. Το πρόσφατο παρελθόν μας έχει διδάξει ότι οι εκπλήξεις δεν λείπουν και χρειάζεται ακόμη περισσότερη προσοχή μέχρι την τελευταία στιγμή, ενώ για ακόμη μία φορά πλούσιο είναι το βρετανικό... μενού, με τα ουκ ολίγα... χρωστούμενα από τις αναβολές αγώνων.

Διαβάστε και τις στήλες:


-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«Ο ΡΑΦΤΗΣ», με τον Λάμπρο Γκαραγκάνη

-«ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ», με τους Δαυίδ Αμανατίδη, Παναγιώτη Διόλατζη και Παναγιώτη Κιαπεκάκη

-«ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ», με τον Ηλία Ζυματούρα

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΜΠΑΜΠΑ... ΣΦΥΡΙΞΕ!» με διάφορα παρασκήνια

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ