MARKET

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Θέλει... ΑΝΤΟΧΕΣ

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Θέλει... ΑΝΤΟΧΕΣ

Η δράση δεν σταματά ποτέ! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο» που κυκλοφορούν την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία για τα παιχνίδια του κουπονιού.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ είναι ένας παίκτης που εδώ και μία τριετία μας... συστήθηκε, κάνοντας πάταγο σε παγκόσμιο επίπεδο. Ταχύτατος, δυνατός, με αντοχές και απρόβλεπτη τεχνική, ο άλλοτε «άγουρος» αριστερός μπακ μετατράπηκε σε ένα... φονικό όπλο τέτοιου διαμετρήματος του οποίου τα κυβικά ήταν πολύ μεγάλα για να χωρέσουν σε αυτά που πρεσβεύει και μπορεί να αντέξει η Τότεναμ.

Για να γίνει βέβαια ένας πολύκροτος γάμος πρέπει να υπάρχει και ο μεγιστάνας «γαμπρός». Τέτοιος αποδεικνύεται η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία έβγαλε από το ταμείο 100 εκατ. ευρώ για να εντάξει τον Ουαλό στο ρόστερ της. Οι διοικούντες των Μαδριλένων ονειρεύονται δίδυμο «Μπέιλ – Ρονάλντο» στην επίθεση και ουδείς μπορεί να τους κατηγορήσει, το πιο σημαντικό όμως είναι ότι η... ψύχωση για την κατάκτηση του 10ου Τσάμπιονς Λιγκ παίρνει τεράστιες διαστάσεις.

Πλέον, οι «μερένχες» είναι εκείνοι που έχουν πληρώσει για τις πέντε ακριβότερες μεταγραφές στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Το 2000 ήταν ο Λουίς Φίγκο, το επόμενο καλοκαίρι ο Ζινεντίν Ζιντάν, το 2009 πρώτα ο Κακά και μετά ο Κριστιάνο Ρονάλντο, για να έρθει τώρα ο Μπέιλ να... τινάξει την μπάνκα. Το αν ο φτεροπόδαρος άσος καταφέρει να... βγάλει τα λεφτά του είναι κάτι που θα δείξει η ιστορία, το σίγουρο όμως είναι ότι ακόμη και σε μία κακή συγκυρία για την ιδιωτική πρωτοβουλία, τα κεφάλαια βρίσκονται, αν και όταν αυτό κρίνεται αναγκαίο.

Επίσης, αξίζει να τονίσουμε πως ακούγεται άκρως ειρωνικό το ότι τέτοιες μέρες, το 1973, ο τεράστιος Γιόχαν Κρόιφ μετακόμιζε από το Αμστερνταμ στη Βαρκελώνη και γινόταν ο πρώτος παίκτης που κόστισε πάνω από 1 εκατ. ευρώ. Πόσο άραγε θα άξιζε τώρα, αν ήταν 40 χρόνια νεότερος;

Από εκεί και πέρα, το κουπόνι που έχουμε στα χέρια μας θυμίζει την ησυχία που επικρατεί στην ατμόσφαιρα πριν από την καταιγίδα. Η βασική εστία δράσης εντοπίζεται στη Λατινική Αμερική, με τους Βραζιλιάνους να επιδίδονται στη συνέχεια του εξοντωτικού προγράμματος της Ομοσπονδίας, το οποίο φέρνει τις ομάδες των πρώτων δύο κατηγοριών στα γήπεδα ανά τρεις μέρες. Κοινώς... «όποιος αντέξει».

Το μεγάλο ενδιαφέρον μετατοπίζεται στο Ευρωμπάσκετ, το οποίο σηκώνει την αυλαία του στη Σλοβενία την Τετάρτη και βρίσκει την εθνική Ελλάδος σε θέση να διεκδικήσει με αξιώσεις ένα μετάλλιο. Η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι θα βασιστεί στην... παλιά φρουρά και η αισιοδοξία δεν λείπει. Το θετικό είναι ότι ούτε γιγαντώθηκε, ούτε μετριάστηκε μετά τα φιλικά της προετοιμασίας, οπότε η ψυχολογία είναι σε καλό επίπεδο, ενώ δεδομένο ατού είναι η ομοιογένεια.

Οι αντίπαλοι είναι οι... γνωστοί (Ισπανία, Γαλλία, Λιθουανία, Σλοβενία, Σερβία, Τουρκία, Ρωσία, Κροατία), ωστόσο το συγκεκριμένο τουρνουά χαρακτηρίζεται από τις πολλές απουσίες πρωτοκλασάτων στελεχών, κάτι που δεν συμβαίνει, τουλάχιστον σε μεγάλο βαθμό, με την «Επίσημη Αγαπημένη», η οποία, σε θεωρητική βάση, είναι το δεύτερο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«Ο ΡΑΦΤΗΣ», με τον Λάμπρο Γκαραγκάνη

-«ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ», με τους Δαυίδ Αμανατίδη, Παναγιώτη Διόλατζη και Παναγιώτη Κιαπεκάκη

-«ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ», με τον Ηλία Ζυματούρα

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!» με τον Σταύρο Κολίλα

-«ΜΠΑΜΠΑ... ΣΦΥΡΙΞΕ!» με διάφορα παρασκήνια

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ