MARKET

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: ΘΕΜΑ ΤΙΜΗΣ

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: ΘΕΜΑ ΤΙΜΗΣ

H δράση δεν σταματά ποτέ! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο» που κυκλοφορούν την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

Το τρίτο διάλειμμα για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων το τελευταίο τρίμηνο έφτασε στο τέλος του και αποδείχθηκε το πιο... γλυκό.

Η εθνική Ελλάδος μετέτρεψε τα δύο ματς με τη Ρουμανία σε παράσταση για έναν ρόλο, εξασφάλισε την πρόκριση στο δεύτερο συναπτό Παγκόσμιο Κύπελλο και μετέτρεψε το ήδη εξόχως ενδιαφέρον Μουντιάλ της Βραζιλίας σε εθνική υπόθεση. Καλά να είμαστε μέχρι τότε, το βλέμμα όμως εστιάζεται στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Κάθε φορά που η Υφήλιος παίζει μπάλα, οι διεθνείς παρουσιάζουν κόπωση και... αρρυθμία στην απόδοσή τους, οπότε καλό θα είναι να κρατάμε «μικρό καλάθι», το σίγουρο όμως είναι ότι τα σπουδαία ματς δεν λείπουν.

Αρχίζουμε από τη δική μας Σούπερ Λιγκ. ΠΑΟΚ και Αρης αποτελούν το κλασικό ντέρμπι της Μακεδονίας και όχι μόνο. Μπορεί αγωνιστικά οι δύο ομάδες να μην έχουν τις ίδιες δυνατότητες το δεδομένο χρονικό διάστημα, η μεταξύ τους «μάχη» στην Τούμπα όμως αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον. Το ότι σε τέτοιου είδους ντέρμπι τα προγνωστικά πάνε... περίπατο είναι περιττό και μένει να δούμε το αν όντως οι «κίτρινοι» μπορούν να ορθώσουν ανάστημα απέναντι στον «δικέφαλο», ο οποίος, εκτός των άλλων, θέλει να απαντήσει μετά το 4-0 του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με θύτη τον Ολυμπιακό.

Από εκεί και πέρα, ο τελικός του περασμένου Μαΐου στο Τσάμπιονς Λιγκ έρχεται ξανά στις οθόνες μας. Η Ντόρτμουντ υποδέχεται την Μπάγερν και θέλει να πάρει δεύτερη ρεβάνς (μετά το Σούπερ Καπ) για την ήττα της στον τελικό της κορυφαίας διοργάνωσης, αν και το συγκεκριμένο ματς μας επιφυλάσσει μία σημαντική απογοήτευση. Αρκετά βασικά στελέχη των δύο «θηρίων» έχουν τεθεί εκτός δράσης λόγω τραυματισμού, εξέλιξη που ίσως αλλοιώσει τα άκρως ενδιαφέροντα δεδομένα που έχουμε στα χέρια μας.

Στην αγγλική Πρέμιερ, το Λίβερπουλ χωρίζεται στα δύο. Η Εβερτον υποδέχεται τη Λίβερπουλ, στο κλασικό ντέρμπι του Μέρσισαϊντ και από τη στιγμή που τα «ζαχαρωτά» και οι «κόκκινοι» παρουσιάζονται ανταγωνιστικοί, η μεταξύ τους κόντρα αναμένεται συναρπαστική. Ντέρμπι έχουμε και στο Λονδίνο, με τη Γουέστ Χαμ να υποδέχεται την Τσέλσι, δίχως βέβαια η δημοτικότητα του συγκεκριμένου ματς να πλησιάζει έστω αυτό του «Γκούντισον Παρκ». Δυνατή «μονομαχία» αναμένεται και στο Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ, καθώς αμφότερες οι ομάδες βλέπουν στο... βάθος τη συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν.

Στην ισπανική Πριμέρα Ντιβιζιόν, η Μπαρτσελόνα έχει φαινομενικά εύκολη αποστολή, υποδεχόμενη τη Γρανάδα, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης δοκιμάζεται εκτός έδρας απέναντι στην Αλμερία. Μίνι ντέρμπι έχουμε στην πρωτεύουσα, καθώς η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται τη Χετάφε και δεν βλέπει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης.

Απουσιάζει το μεγάλο ντέρμπι στην ιταλική Serie A. Για την ακρίβεια, το μόνο που συγκεντρώνει τις προϋποθέσεις ώστε να γίνει... χαμός, είναι αυτό ανάμεσα σε Βερόνα και Κιέβο, με τους γηπεδούχους να αντιμετωπίζουν τα «ιπτάμενα γαϊδούρια» μόλις για 2η φορά στην ιστορία τους από θέση ισχύος.

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«Ο ΡΑΦΤΗΣ», με τον Λάμπρο Γκαραγκάνη

-«ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ», με τους Δαυίδ Αμανατίδη, Παναγιώτη Διόλατζη και Παναγιώτη Κιαπεκάκη

-«Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ»

-«ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ», με τον Ηλία Ζυματούρα

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!» με τον Σταύρο Κολίλα

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ