MARKET

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: Το... Τείχος του ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: Το... Τείχος του ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ

Μία ανάσα από τον τελικό! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο», που κυκλοφορούν την Τρίτη 12 Μαϊου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

Τέσσερις ημιτελικοί – ρεβάνς απομένουν για να μάθουμε τους ισάριθμους φιναλίστ σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα, των οποίων οι τελικοί θα διεξαχθούν σε Βερολίνο και Βαρσοβία αντίστοιχα.

Στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της ποδοσφαιρικής Ευρώπης, η Μπαρτσελόνα ταξιδεύει στο Μόναχο για να αντιμετωπίσει την Μπάγερν, έχοντας στις αποσκευές της το 3-0 του πρώτου αγώνα, το οποίο, ουσιαστικά, προήλθε μετά την εξαιρετική παράσταση που έδωσε μπροστά στο κοινό του ο θαυματουργός Λιονέλ Μέσι.

Οι «μπλαουγκράνα» πέτυχαν τους Βαυαρούς σε μία περίοδο εσωστρέφειας και αγωνιστικών προβλημάτων, με τη νίκη τους προσέθεσαν ακόμη περισσότερο βάρος στον αντίπαλο και παρά το ότι δεν είναι σοφό να ξεγράφουμε τον σπουδαιότερο εκπρόσωπο της Γερμανίας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, το ενδεχόμενο της ανατροπής σκηνικού δεν συγκεντρώνει ιδιαίτερες πιθανότητες. Κάτι τέτοιο έχουν αντιληφθεί και στο «στρατόπεδο» της Μπάγερν και η ζωή του Πεπ Γκουαρντιόλα στο «Αλιάντζ Αρένα» γίνεται όλο και πιο δύσκολη.

Στον 2ο ημιτελικό, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Γιουβέντους και το 2-1 υπέρ της Γηραιάς Κυρίας στο ματς του Πιεμόντε, αφήνει ορθάνοιχτους λογαριασμούς. Οι πρωταθλητές Ευρώπης του Κάρλο Αντσελότι είναι το θεωρητικό φαβορί για τη νίκη (η παρουσία του Ιταλού τεχνικού ίσως αποτελεί και το μεγάλο τους πλεονέκτημα), αλλά οι παίκτες του Μαξ Αλέγκρι «έδειξαν τα δόντια τους» στο «Γιουβέντους Αρένα» και πείθουν ότι μπορούν να υπερασπιστούν το ισχνό προβάδισμα που πήραν προ εβδομάδος. Για να το καταφέρουν είναι διατεθειμένοι να επιστρατεύσουν κάθε πιθανή ιταλική... συνταγή και το σίγουρο είναι ότι αναμένεται να δούμε μία αναμέτρηση για γερά νεύρα.

Την Πέμπτη διεξάγονται οι δύο ημιτελικοί του Γιουρόπα Λιγκ. Η κάτοχος του τροπαίου, Σεβίλλη, ήταν τυχερή απέναντι στη Φιορεντίνα, αλλά σημασία έχει ότι νίκησε 3-0 και πλέον είναι το ακλόνητο φαβορί στη ρεβάνς της Τοσκάνης. Η Νάπολι έχασε ένα... τσουβάλι ευκαιρίες στο «Σαν Πάολο» και ισοφαρίστηκε στο 80' (καθαρό οφσάιντ) από την Ντνιεπρ, τη «σταχτοπούτα» του θεσμού που απέχει ένα βήμα από τον πρώτο ευρωπαϊκό τελικό της ιστορίας της. Βέβαια, η ρεβάνς του Κιέβου είναι ένα τελείως διαφορετικό κεφάλαιο και είναι δεδομένο ότι οι παίκτες του Ράφα Μπενίτεθ θα τα δώσουν όλα για να ταξιδέψουν στη Βαρσοβία.

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«ΚΟΨΕ... ΡΑΨΕ», με τον Ηλία Ζυματούρα

-«EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!» με τον Σταύρο Κολίλα

-«Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ»

- «ΜΠΑΜΠΑ... ΣΦΥΡΙΞΕ»

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ