MARKET

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΤΣΟΥΓΚΡΙΖΟΥΝ κούπες

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΤΣΟΥΓΚΡΙΖΟΥΝ κούπες
Cover_T49_13-04-2012.jpg

Πιστές στις παραδόσεις παραμένουν και φέτος οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ» που κυκλοφορούν Μεγάλη Παρασκευή όπως εδώ και 11 χρόνια με στόχο την καλύτερη ενημέρωση των αναγνωστών τους.

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο» κάνουν Πάσχα με όλες τις νέες τιμές για τα παιχνίδια του τριημέρου, φιλοξενούν τα τελευταία νέα και τις ανανεωμένες βαθμολογίες των πρωταθλημάτων μετά τα μεσοβδόμαδα παιχνίδια όπως και αναλύσεις για τα ματς που είναι εκτός κουπονιού.

Οι μάχες στα ημιτελικά του Κυπέλλου «κλέβουν την παράσταση» με τη Λίβερπουλ να αντιμετωπίζει την Εβερτον και η Τότεναμ την Τσέλσι. Στη Γερμανία τα βλέμματα στρέφονται στο ντέρμπι της Κοιλάδας του Ρουρ όπου η Σάλκε υποδέχεται τη Ντόρτμουντ, ενώ στη Γαλλία ξεχωρίζει ο τελικός του Λιγκ Καπ μεταξύ της Λυών και της Μαρσέιγ. Κορυφώνεται η αγωνία σε Πριμέρα Ντιβιζιόν και Καμπιονάτο, η Φινλανδία βρίσκεται και πάλι στη σέντρα, ενώ στην Τουρκία δεσπόζει το ντέρμπι Μπεσίκτας – Γαλατά.

Επίσης στις σελίδες του περιοδικού βρίσκονται αγώνες από Αργεντινή, Μεξικό, Τουρκία, Βέλγιο, Δανία, Ελβετία, MLS, Ιρλανδία, Φινλανδία, Β΄ Γερμανίας όπως και όσα ματς που κόπηκαν από το κουπόνι.

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΤΟ ΝΗΣΙ», με τον Αλέξη Γερασιμίδη

-«Ο ΡΑΦΤΗΣ», με τον Λάμπρο Γκαραγκάνη

-«ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ», με τους Δαυίδ Αμανατίδη, Παναγιώτη Διόλατζη και Παναγιώτη Κιαπεκάκη

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ»

-«ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ», με τον Ηλία Ζυματούρα

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ για το μπάσκετ», με τον Μάκη Δρόσο

-«ΜΠΑΜΠΑ... ΣΦΥΡΙΞΕ!» με παρασκήνια από τη Σούπερ Λιγκ και όχι μόνο

Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ» θα μείνουν στα περίπτερα έως και τη Δευτέρα του Πάσχα 16 Απριλίου, ενώ κυκλοφορούν πλέον και στην Κύπρο τις ίδιες μέρες έκδοσης (Τρίτη και Παρασκευή) με τη γνωστή ύλη, όλα τα νέα για το Κυπριακό Πρωτάθλημα, ρεπορτάζ και προγνωστικά για τον Κυπριακό Ιππόδρομο. Οι συντάκτες των «ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ» είχαν επιτυχίες με έξι δίδυμα και ένα τρίο στην τελευταία έκδοση.

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ