MARKET

Τα all time classic συνοδευτικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο!

Τα all time classic συνοδευτικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο!

Το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και η παρέα μου έχει μαζευτεί στο σπίτι να δούμε τα ματς. Τι θα φάμε; Έχουμε τις λύσεις!

Το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι μια καλή αφορμή για να συγκεντρωθεί η παρέα. Έτσι μαζευτήκαμε κι εμείς! Όλοι γύρω από μία τηλεόραση, με την αδρεναλίνη να χτυπά "κόκκινο" και την ανάσα να... κόβεται. Η συζήτηση έχει "ανάψει", αλλά "νηστικό αρκούδι δεν χορεύει".

Οι φίλοι μου, όπως συμβαίνει σε κάθε παρέα, είναι διαφορετικοί. Άλλοι πιο λάιτ, άλλοι πιο "σκληροπυρηνικοί", άλλοι πιο παραδοσιακοί, φαίνεται να συμφωνούν μόνο σε ένα πράγμα: Ότι η μπάλα είναι στρογγυλή (κι αυτό ελέγχεται!).

Ο Θοδωρής για παράδειγμα, σκέφτεται ότι το Μουντιάλ τελειώνει στα μέσα Ιουλίου, αλλά το καλοκαίρι έχει... δρόμο ακόμη μέχρι να τελειώσει. Έτσι, λέμε να μην τον (επι)βαρύνουμε. Ποπ-κορν, τι καλύτερο! Δεν είμαστε κινηματογράφο, αλλά... πάει με τον αγώνα. Άσε που είναι και... γρήγορο. Μέχρι να εκτελεστεί το κόρνερ, η συσκευή ποπ-κορν Ariete τα έχει έτοιμα. Τόσο γρήγορα, που εάν θέλει μπορεί να πάει και για δεύτερη... δόση.

Χωρίς συντηρητικά για να μην μας πέσει βαρύ σαν το γκολάκι που έφαγε η ομάδα μας. Είναι εύκολο στον καθαρισμό και για εμάς που θα (παρα)μείνουμε στο σπίτι και θα αναλάβουμε την υπόλοιπη δουλειά.

A bowl of freshly popped homemade popcorn.
A bowl of freshly popped homemade popcorn. COPYRIGHT 2014 DAVID KADLEC. ALL RIGHTS RESERVED.

Ο Κώστας είναι από αυτούς τους τύπους που το ματς του Μουντιάλ 2018 είναι τόσο σημαντικό όπως μια νυχτερινή έξοδος. Κι όπως μετά από μια νυχτερινή έξοδο μπορεί να φάει ένα hot dog, το ίδιο θα κάνει και όταν βλέπει την αγαπημένη του εθνική Γερμανίας.

Ως γνήσιο "πάντσερ", είναι έτοιμος να μας ισοπεδώσει εάν δεν είναι έτοιμα στην ώρα τους. Αλλά, ποιος είπε ότι δεν θα είναι στην ώρα τους; Πήραμε τη συσκευή hot-dog Ariete 186 και μέχρι να σκίσει τα δίχτυα η μπάλα που έφυγε από τα πόδια του Κρόος, τα hot dog ήταν στο πιάτο του! Περιμένοντας, δηλαδή, το δεύτερο γκολ από τον Μίλερ.

Homemade Bacon Wrapped Hot Dogs with Onions and Peppers
Homemade Bacon Wrapped Hot Dogs with Onions and Peppers BRENT HOFACKER

Ο Γιώργος είναι πιο παραδοσιακός. Θέλει το κρέας του και μάλιστα καλά ψημένο! Δεν θα του χαλάσουμε χατίρι, γιατί για όλα υπάρχει λύση. Ακόμη κι αν η αγαπημένη του εθνική Αργεντινής, δεν την έχει βρει ακόμη.

Μπορεί ο Λιονέλ Μέσι να δυσκολεύεται να "ανοίξει" τις αντίπαλες άμυνες, αλλά έχουμε έτοιμη απάντηση στην όρεξή του που επίσης έχει "ανοίξει". Με την ψηστιέρα υγραερίου Weber Q2200 Black σε πέντε λεπτά λεπτά χάρη στο ομοιόμορφο ψήσιμο, έχει λύσει το θέμα του. Εξάλλου, τι τον έχουμε τον κήπο; Να τον κοιτάμε;

Καλά, μην τρελαθούμε. Υπάρχουν κι αυτοί που είναι πιο... βολικοί. Για την παρέα, ρε παιδί μου! Θα φάμε, αλλά σημασία έχει που είμαστε όλοι μαζί και βλέπουμε το ματσάκι. Εξάλλου, ο καθένας θεωρεί τον εαυτό του Κριστιάνο Ρονάλντο στο... ψήσιμο. Κι έχει τη δική του τακτική.

Κι επειδή, είμαστε μεγάλη παρέα θα πρέπει να χορτάσουν όλοι. Η ψηστιέρα Κάρβουνου Weber Original Kettle δεν θα αφήσει κανέναν παραπονέμενο. Τόσο, εάν ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα καταφέρει να σκοράρει, αυτό δεν μπορούμε να το εγγυηθούμε...

Τα all time classic συνοδευτικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο!

Όσο για εμένα; Εγώ, είμαι πιο γκουρμέ...αλλά πρέπει να βολέψουμε και τους υπόλοιπους. Ο κήπος του σπιτιού είναι μια καλή ευκαιρία να μεταμορφωθεί σε μια υπαίθρια... κουζίνα. Η ψηστιέρα υγραερίου Weber Genesis II E210 έχει πάρει μπρος κι εμείς απλά βάζουμε τις "πινελιές" μας. Σαν τις "πινελιές" που βάζει ο Αντουάν Γκριεζμάν στην εθνική Γαλλίας. Άλλωστε, είπαμε ότι είμαστε γκουρμέ! Όπως και η κουζίνα της χώρας που υποστηρίζουμε...

Τα all time classic συνοδευτικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ