MARKET

Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης στην Interwetten!

Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης στην Interwetten!
New Image

Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης στην Interwetten!

Το κλασικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης διεξάγεται το βράδυ της Κυριακής στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με τον Αρη να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Ο Αρης αγνοεί τη νίκη από τις 6 Δεκεμβρίου και προέρχεται από τη συντριβή με 4-0 στο ΟΑΚΑ, οπότε τα περιθώρεια στενεύουν επικίνδυνα. Η Interwetten προσφέρει τον «άσσο» στο 2,50.
Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε καλύτερη φόρμα και την περασμένη Κυριακή επικράτησε εύκολα με 2-0 του Πανθρακικού. Θα μπορέσουν οι παίκτες του «δικεφάλου» να φύγουν με ένα σπουδαίο «διπλό» από την έδρα του μεγάλου τους αντιπάλου και να πληρώσουν το 2,80 της Interwetten; Πάντως σε ντέρμπι όπως αυτό η ισοπαλία παίζει πάντα πολύ, με την κορυφαία στοιχηματική εταιρία του διαδικτύου να προσφέρει το «Χ» στο 2,90.

Η Interwetten προσφέρει ακόμα πλειάδα ειδικών στοιχημάτων για το σπουδαίο αυτό παιχνίδι. Αν ο Αρης καταφέρει να βάλει τέλος στην επιθετική «ανομβρία» που τον χαρακτηρίζει τις τελευταίες εβδομάδες και σημειώσει πρώτος γκολ, τότε η Interwetten θα πληρώσει σε απόδοση 1,80 όσους επέλεξαν το αντίστοιχο στοίχημα, ενώ η περίπτωση να είναι ο ΠΑΟΚ αυτός που θα σκοράρει πρώτος πληρώνει 2,00.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει ακόμα το Χάντικαπ 0:1, δηλαδή η νίκη του Αρη με πάνω από ένα γκολ διαφορά. Η απόδοση της Interwetten για ένα τέτοιο ενδεχόμενο είναι 5,20, ενώ αν οι «κιτρινόμαυροι» κερδίσουν ακριβώς με ένα γκολ διαφορά, θα πληρώσουν σε απόδοση 2,80. Τέλος η Interwetten προσφέρει το under στο 1,45 και το over στο 2,40.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής, ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στο Ηράκλειο για να αντιμετωπίσει τον ντεφορμέ Εργοτέλη, με το «διπλό» να έχει στην Interwetten απόδοση 1,35, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Πανιώνιο (1: 1,40), ενώ ο Ολυμπιακός έχει θεωρητικά εύκολο έργο απέναντι στον ΟΦΗ. Η νίκη των πρωταθλητών έχει στην Interwetten απόδοση 1,15.






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ