ΜΑΧΕΣ ΤΟΥ EURO

Το OKTO.CASH είναι ο πιο απλός τρόπος για να γίνεις και εσύ κομμάτι της δράσης στο Euro 2024

Το OKTO.CASH είναι ο πιο απλός τρόπος για να γίνεις και εσύ κομμάτι της δράσης στο Euro 2024
UNSPLASH

Η στιγμή που όλοι περίμεναν είναι εδώ! Ξεκινάει η νοκ άουτ φάση στο Euro 2024 και ο τρόπος για να γίνεις κι εσύ μέρος της δράσης είναι πολύ απλός.

Επίλεξε το ΟΚΤΟ.CASH ως μέθοδο κατάθεσης στη στοιχηματική πλατφόρμα που χρησιμοποιείς. Μάθε το πώς και που μπορείς να βρεις την μέθοδο από το site www.oktocash.com.

Η φάση των ομίλων ολοκληρώθηκε και το bracket με τις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης σχηματίστηκε. Στη μία πλευρά του ταμπλό έχουμε τη μετωπική ανάμεσα στη Γαλλία και το Βέλγιο, αλλά και την παρουσία ακόμη τριών μεγάλων δυνάμεων: Της Ισπανίας, της Γερμανίας και της Πορτογαλίας. Αν τα φαβορί επικρατήσουν, πάμε για δύο προημιτελικούς φωτιά: Ισπανία – Γερμανία και Πορτογαλία - Γαλλία.

Εσύ ποιος πιστεύεις ότι θα προκριθεί; Αν θες να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου, το OKTO.CASH σου δίνει τη δυνατότητα να πιστώσεις το στοιχηματικό λογαριασμό σου εύκολα, άμεσα με μετρητά.

Στην άλλη πλευρά του ταμπλό, ξεχωρίζουν η Αγγλία, η Ιταλία και η Ολλανδία. Εδώ, όλοι περιμένουν ότι η Αγγλία θα ξεπεράσει το εμπόδιο της Σλοβακίας και η Ιταλία της Ελβετίας. Αν συμβεί αυτό, στο προημιτελικό τα τρία λιοντάρια θα αντιμετωπίσουν τους Ατζούρι και θα προσπαθήσουν να πάρουν ρεβάνς για την ήττα τους στον τελικό του προηγούμενου Euro.

Σκοπεύεις να ποντάρεις στην πρόκριση της Αγγλίας; Τα βήματα για να κάνεις κατάθεση στο στοιχηματικό λογαριασμό σου με OKTO.CASH είναι πολύ απλά.

  • Επίλεξε το OKTO.CASH ως μέθοδο πληρωμής στον λογαριασμό σου στην στοιχηματική πλατφόρμα που επιθυμείς.
  • Επίλεξε το ποσό που θέλεις να πιστώσεις
  • Άμεσα δημιουργείται ένας κωδικός πληρωμής
  • Βρες το πλησιέστερο κατάστημα χρησιμοποιώντας τη λειτουργία store locator
  • Δείξε τον κωδικό στον ταμία για να τον πληκτρολογήσει
  • Πλήρωσε στο ταμείο με μετρητά και ο στοιχηματικός σου λογαριασμός πιστώνεται αυτόματα, σε πραγματικό χρόνο!

Με το OKTO.CASH μπορείς να ολοκληρώσεις τη συναλλαγή σε πάνω από 8.000 σημεία σε όλη την Ελλάδα.

TAGS ΜΑΧΕΣ ΤΟΥ EURO BRAND EXPERIENCE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ