MARKET

Τρία πρόσωπα, τρεις ιστορίες, τρεις μύθοι και μια αλήθεια: Huawei P9

Τρία πρόσωπα, τρεις ιστορίες, τρεις μύθοι και μια αλήθεια: Huawei P9

Τι θα μπορούσε να συνδέει τρεις μεγάλες προσωπικότητες του παγκόσμιου αθλητισμού, όπως είναι ο Λιονέλ Μέσι, ο Ρόμπερτ Λεβαντόσφσκι και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο; Μόνο ένα νέο τεχνολογικό επίτευγμα όπως το Huawei P9, που κινείται σε διαστημικούς ρυθμούς όπως τα αστέρια της Μπαρτσελόνα, της Μπάγερν και του ΝΒΑ.

Γιατί μόνο με έναν φακό όπως αυτόν της Leica μπορούν να αποτυπωθούν με απόλυτη ευκρίνεια οι ‘εξωγήινες’ επιδόσεις αυτών των σούπερ αθλητών. Άλλωστε δεν είναι κρίμα όταν βρεθείς δίπλα σε αυτούς τους σταρ να μην έχεις την ευκαιρία να τραβήξεις την selfie της ζωής σου με τη μοναδική κάμερα του Huawei P9; Για αυτό το λόγο ήρθε λοιπόν το απόλυτο smartphone που συνδέει πλέον τη ζωή αυτών των τριών προσώπων και όχι μόνο, με τις μοναδικές τους προσωπικές ιστορίες που τους καθιστούν μύθους στην ιστορία του παγκόσμιου αθλητισμού.

Πραγματικά, τo Huawei P9 , αποτελεί το νέο τεχνολογικό επίτευγμα της πρωτοπόρου κατασκευάστριας τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού Huawei που σε συνεργασία με τη θρυλική μάρκα φωτογραφικών φακών Leica, δημιούργησε ένα κινητό τηλέφωνο το οποίο αλλάζει τα δεδομένα της φωτογραφίας στο χώρο των smartphones.

Το Huawei P9, διαθέτει την κορυφαία dual-lens κάμερα, με εκπληκτική φωτεινότητα και ευκρίνεια που μπορεί να αποτυπώσει κάθε ζωηρό χρώμα πιστά καθώς και να βγάλει εκπληκτικές ασπρόμαυρες φωτογραφίες με το μοναδικό στυλ της Leica. Το P9 έχει οθόνη 5.2 ιντσών 1080P, δυναμικό οκταπύρηνο επεξεργαστή Kirin 955 64-bit με πρωτόγνωρη απόδοση και λειτουργικό σύστημα Android Marshmallow 6.0.

Τρία πρόσωπα, τρεις ιστορίες, τρεις μύθοι και μια αλήθεια: Huawei P9

Επίσημος πρεσβευτής της σειράς P9 στην Ελλάδα, είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο , που δήλωσε στους δημοσιογράφους: "Ευχαριστώ πολύ τη Huawei για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου και χαίρομαι πραγματικά που μου δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσω το νέο φανταστικό κινητό P9, αλλά και τους ανθρώπους της. Είμαι σίγουρος ότι η σειρά Huawei P9 θα πετύχει πολύ μεγάλο σκορ στην ελληνική αγορά!"

Ο διεθνούς φήμης μπασκετμπολίστας του NBA που εντυπωσίασε στην τελευταία αγωνιστική σεζόν, βρίσκεται στη χώρα μας για την προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας ενόψει των αγώνων του προ-ολυμπιακού τουρνουά. Η πρόταση συνεργασίας της Huawei με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο αποτελεί μια συνέχεια της συνεργασίας με μεγάλες προσωπικότητες του αθλητισμού όπως είναι ο Λιονέλ Μέσι και ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Η ιστορία του Γιάννη Αντετοκούνμπο αποτελεί την ενσάρκωση του βασικού συνθήματος της Huawei, που δεν είναι άλλο από το “Make it Possible” ( www.makeitpossible.gr) καθώς ο ίδιος πάλεψε σκληρά για να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Η πορεία προς την επιτυχία, δεν ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα και οι συνθήκες καθόλου ευνοϊκές. Με το πάθος και τη θέλησή του να πετύχει, αλλά και τη σκληρή δουλειά, ο Γιάννης δεν το έβαλε κάτω ακόμη και αν αντιμετώπισε χιλιάδες δυσκολίες. Έμεινε επικεντρωμένος στο στόχο του, κάτι που υποστηρίζει και το motto ‘Stay in focus’ της καμπάνιας του νέου κινητού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ