MARKET

UEFA Europa & Conference League: Οι ευρωπαϊκοί αγώνες ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στην COSMOTE TV

UEFA Europa & Conference League: Οι ευρωπαϊκοί αγώνες ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στην COSMOTE TV
INTIME

Στα κανάλια COSMOTE SPORT 11 ακόμα ματς των δύο διοργανώσεων

ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ρίχνονται στη «μάχη» των UEFA Europa και Conference League την Πέμπτη 3/10, με την COSMOTE TV να φιλοξενεί και τους 3 αγώνες των ελληνικών ομάδων. Η δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών COSMOTE SPORT θα μεταφέρει όλες τις εξελίξεις μέσα από πλούσιο ρεπορτάζ και ειδικές εκπομπές.

Οι αγώνες των ελληνικών ομάδων

Ο ΠΑΟΚ, μετά την εκτός έδρας ήττα με 3-1 από την Γαλατάσαραϊ στην 1η αγωνιστική, θα υποδεχθεί στην «Τούμπα» την Στεάουα Βουκουρεστίου (22.00, COSMOTE SPORT 4HD). Λίγο νωρίτερα (19.45, COSMOTE SPORT 3HD & COSMOTE SPORT 4K), ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την Μπράγκα των πρώην «Ερυθρόλευκων» Καρβαλιάλ, Όρτα και Μπρούμα, προερχόμενος από ήττα με 2-0 κόντρα στη Λιόν. Ο Παναθηναϊκός θα παίξει εκτός έδρας με την Μπόρατς για την 1η αγωνιστική της League Phase του UEFA Conference League (22.00, COSMOTE SPORT 5HD).

Οι υπόλοιποι αγώνες που ξεχωρίζουν

Τα κανάλια COSMOTE SPORT θα φιλοξενήσουν 11 ακόμα αγώνες των UEFA Europa & Conference League. Ξεχωρίζουν τα ματς Λάτσιο-Νις (19.45, COSMOTE SPORT 7HD), Πόρτο-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22.00, COSMOTE SPORT 6HD), Ρέιντζερς-Λιόν (22.00, COSMOTE SPORT 8HD) και Τσέλσι-Γάνδη (22.00, COSMOTE SPORT 7HD), τα οποία θα διεξαχθούν την Πέμπτη 3/10.

Η δημοσιογραφική κάλυψη των καναλιών COSMOTE SPORT

Την Πέμπτη 3/10 (18.00 & 19.45, COSMOTE SPORT 2HD), η εκπομπή «European Football Show Greek Edition» με τους Αντρέα Παλομπαρίνι, Σωτήρη Κωσταβάρα και Τόλη Χριστοφοράκη θα βρίσκεται στη διάθεση των τηλεθεατών μεταφέροντας όλες τις εξελίξεις και τα νέα των ελληνικών ομάδων, ενώ θα επιστρέψει στις 22.00 και στις 00.05 με δηλώσεις των πρωταγωνιστών, πλούσιο ρεπορτάζ και τα καλύτερα στιγμιότυπα των αγώνων της βραδιάς. Επίσης, η εκπομπή «European Football Λεπτό προς Λεπτό», με τον Γιώργο Μπιτσικώκο, θα προσφέρει λεπτό προς λεπτό ενημέρωση για όλα τα ματς της αγωνιστικής (19.45 & 22.00, COSMOTE SPORT 1HD).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ