WIMBLEDON

Wimbledon: Τι θα δούμε στο φετινό τουρνουά

Wimbledon: Τι θα δούμε στο φετινό τουρνουά
AP

Το Wimbledon, το τουρνουά με το μεγαλύτερο πρεστίζ, ξεκίνησε και εσύ μπορείς να το απολαύσεις αποκλειστικά στη Nova. Όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις για την αρχαιότερη διοργάνωση Grand Slam.

Το μεγαλύτερο ραντεβού του τένις έχει ήδη δοθεί στο Wimbledon από τη Δευτέρα (1/07). Το Λονδίνο φιλοξενεί για ακόμη μία χρονιά το αρχαιότερο τουρνουά, με το μεγαλύτερο πρεστίζ, με τους διοργανωτές να μοιράζουν φέτος 59 εκατ. ευρώ στους συμμετέχοντες, ποσό αυξημένο κατά 11,9% σε σχέση με το περσινό prize money.

Μάλιστα, οι φετινοί πρωταθλητές θα πάρουν από 3,2 εκατ. ευρώ, ένα χρηματικό έπαθλο που είναι το υψηλότερο που έχει δοθεί ποτέ σε τουρνουά τένις.

Η διοργάνωση, που ξεκίνησε τη Δευτέρα 1η Ιουλίου, θα κρατήσει δύο εβδομάδες, με την αυλαία να πέφτει στις 14 του ίδιου μήνα, με τον τελικό στο μονό των ανδρών.

Όλο αυτό το διάστημα το Wimbledon θα μεταδοθεί αποκλειστικά στη Nova μέσω του Novasports και οι φίλοι του τένις θα μπορούν να το απολαύσουν μέσα από τα προγράμματα ΕΟΝ+, από 25€/μήνα.

Από τα κορτ της Αγγλία θα παρελάσουν τα κορυφαία ονόματα στο παγκόσμιο τένις, τα οποία και θα κυνηγήσουν τον μεγάλο τίτλο, στην αρχαιότερη διοργάνωση Grand Slam, η οποία χρονολογείται από το μακρινό 1877.

Φυσικά, το ενδιαφέρον για το ελληνικό κοινό είναι ακόμα μεγαλύτερο, με τον Στέφανο Τσιτσιπά και τη Μαρία Σάκκαρη να δίνουν το παρών.

Από το τουρνουά απουσιάζει ωστόσο, ο Ναδάλ, ο οποίος αποφάσισε να μην συμμετάσχει στο Wimbledon, προκειμένου να προετοιμαστεί για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

TAGS WIMBLEDON ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ BRAND EXPERIENCE ΚΑΡΛΟΣ ΑΛΚΑΡΑΘ ATP WTA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ