MEDIA

Δημήτρης Ιτούδης VS Ζέλικο Ομπράντοβιτς σε 5Χ5 Masterclass στο EuroLeague Head Coaches Congress 2024 στο Novasports

EEUROLEAGUE HEAD COACHES CONGRESS 2024 / 1  (  / EUROKINISSI)
Ο Δημήτρης Ιτούδης στο συνέδριο προπονητών της EuroLeague. EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Ιτούδης συναντά τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς σε ένα 5Χ5 Masterclass, το οποίο θα προβληθεί από το Novasports Prime και την εκπομπή Playmakers: EuroLeague Head Coaches Congress 2024.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου του Συνδέσμου Προπονητών της EuroLeague, ο Δημήτρης Ιτούδης θα συναντήσει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς σε ένα 5Χ5 Masterclass, το οποίο θα προβληθεί από το Novasports Prime και την εκπομπή Playmakers: EuroLeague Head Coaches Congress 2024.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

"Την Κυριακή 23 Ιουνίου στις 15:45 θα προβληθεί στο Novasports Prime η εκπομπή Playmakers: EuroLeague Head Coaches Congress 2024 με την ευκαιρία της κορύφωσης των σεμιναρίων του συνεδρίου που διοργανώνουν στο Κλειστό Γυμναστήριο Γλυφάδας «Μ. Λιούγκας» ο Σύνδεσμος Προπονητών της EuroLeague σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης.

Εκείνη την ημέρα το συνέδριο θα σημαδευτεί από την «αναμέτρηση» δύο ιδιοφυιών της προπονητικής. Ο Δημήτρης Ιτούδης συναντά τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς σε ένα 5Χ5 Masterclass με τους Playmakers να παρακολουθούν το σεμινάριο και στη συνέχεια να συναντούν τους δυο λαμπρούς προπονητές.

Η Nova στηρίζει και συμμετέχει στο συνέδριο ως Media Partner με όλη την ομάδα των Playmakers να έχουν ενεργό ρόλο σε όλη τη διαδικασία".

TAGS MEDIA EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ