MEDIA

Νέα επεισόδια με τις άδειες, ΠΣΚΔ με ντέρμπι

Νέα επεισόδια με τις άδειες, ΠΣΚΔ με ντέρμπι

Ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος, παρουσιάζει τις νέες εξελίξεις στο μέτωπο των τηλεοπτικών αδειών και τις καλύτερες μεταδόσεις του 4ημέρου

Non papers, ανακοινώσεις και ΕΣΗΕΑ

Tι γράφαμε χθες, για τον πόλεμο κυβέρνησης – καναλαρχών με ανακοινώσεις και non papers ; Ε, συνεχίζεται! Αστείες καταστάσεις, κατ’ εμέ και στο τέλος θα βρεθεί λύση (εικάζω) που θα ικανοποιεί και τις δύο πλευρές. Τα τελευταία… επεισόδια της κόντρας είχαν λίγο πλάκα. Από τον ΣΥΡΙΖΑ διέρρευσαν (πού αλλού;) στην «Αυγή» τη λίστα με τα χρέη των καναλιών από φόρους και πρόστιμα . Εκεί όπου αναφέρεται ότι τα πανελλαδικά κανάλια οφείλουν 18.086.000 ευρώ για φόρο τηλεοπτικών διαφημίσεων, ενώ όλα τα περιφερειακά οφείλουν 181.000 ευρώ και, συνάμα, τα πανελλαδικά κανάλια οφείλουν 4.887.000 ευρώ από πρόστιμα που επέβαλε το ΕΣΡ.

Φυσικά η Ενωση Ιδιοκτητών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας (μέλη της είναι Alpha, ANT1, Μακεδονία TV, Mega, ΣΚΑΪ και Star) απάντησε, με ανακοίνωση που ανέφερε ότι «κανένας σταθμός από τα μέλη μας δεν έχει ληξιπρόθεσμες οφειλές ούτε ένα ευρώ στο δημόσιο, στα ασφαλιστικά ταμεία και στις τράπεζες, ούτε υπάρχει καθυστέρηση σε καταβολή δόσεων και άλλων υποχρεώσεων προς δημόσιο».

Μέσα σε όλα αυτά… τσουπ και η ΕΣΗΕΑ. Η οποία, ως αναφέρει, ζήτησε συνάντηση από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, με επιστολή που εστάλη και «με σκοπό τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας και την κατοχύρωση των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων των δημοσιογράφων, ως απαραίτητη προϋπόθεση για την εύρυθμη λειτουργία του τηλεοπτικού τοπίου».

Συνεχίζεται…

«Ναι» στον Alpha, «όχι» στο Mega

Νέα επεισόδια με τις άδειες, ΠΣΚΔ με ντέρμπι


Χιλιάδες αναγνώστες κατέθεσαν τη δική τους άποψη στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών και του χειρισμού της κυβέρνησης για τους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, στη δημοσκόπηση του news247.gr . Αφενός το 41% συμφωνεί με τον Τσίπρα, πάνω κάτω στη δημοτικότητά του δηλαδή (έστω και προ… μπλόκων) και το νομοσχέδιό του. Και, αφετέρου… αποθεώνει τα (μόνο) δύο κανάλια που δεν… κομματικοποιήθηκαν μέσα στο 2015 με δύο εκλογές κι ένα δημοψήφισμα: τον Alpha, κυρίως, και το Star με 27% και 20% αντίστοιχα. Είπαμε: με κυρ-Μπάμπη, Ρογκάκο και Ντερμπαντέρη, πλέον δεν πείθεις… Στην ερώτηση ποιο κανάλι δεν θα ενοχλούσε τους αναγνώστες, στο ενδεχόμενο της αναστολής της λειτουργίας του, το Mega έλαβε 38%.

ΠΣΚΔ με… ντέρμπι!

Προς τι ο εν λόγω τίτλος; Για… δείτε τις τηλεοπτικές μεταδόσεις του τετραήμερου και θα καταλάβετε! Κάτι θα δείτε ότι λείπει όμως: το αποψινό Μπενφίκα – Πόρτο: αν και τα δικαιώματα τα έχει η Nova, η Μπενφίκα διαπραγματεύεται μόνη της, σε όλο τον κόσμο, αν θα δώσει εικόνα από το Benfica TV. Λύση βέβαια υπάρχει και αναφέρομαι στο εξαιρετικό live streaming του Stoiximan.gr .

Κατά τα λοιπά… πάταγος, που λέει και μια ψυχή, με πολύ μεγάλα και σπουδαία παιχνίδια. Από το δικό μας, ΑΕΚ – Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ ( με τον Sport24 Radio 103,3 να ετοιμάζει ένα Σάββατο… ερωτευμένων με την μπάλα! ) μέχρι το μεγάλο ντέρμπι κορυφής στη Serie A, Γιουβέντους εναντίον Νάπολι στο Τορίνο. Και από το Αρσεναλ – Λέστερ, στην τρίτη σερί δοκιμασία ενάντια σε «μεγάλο» (και είδαμε πώς τα πήγε εξαιρετικά ενάντια σε Λίβερπουλ και Σίτι) της ομάδας του Κλαούντιο Ρανιέρι και το Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ έως το γειτονικό ντέρμπι Νις – Μαρσέιγ στο Championnat.

Το Σάββατο από τις 21:00 η εκπομπή «Στον ρυθμό των ντέρμπι» στο OTE Sport 1 θα μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα των δύο σπουδαίων μονομάχων (Γιούβε και Νάπολι), έχοντας και συνέντευξη του Νίκολα Αμορούζο που στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα και των δύο ομάδων. Το ματς θα περιγράψει ο απεσταλμένος Αντρέα Παλομπαρίνι.

All Star Game

Ο ΟΤΕ TV, πιστός στα μεγάλα αθλητικά γεγονότα, υπόσχεται στους φίλους του μπάσκετ ένα μαγικό τριήμερο γεμάτο δράση και εντυπωσιακές στιγμές στα παρκέ των OTE Sport: Κόμπε Μπράιαντ, Στέφεν Κάρι, ΛεΜπρόν Τζέιμς, Κέβιν Ντουράντ, Ράσελ Γουέστμπρουκ, Πάου Γκασόλ, μεταξύ άλλων, θα δώσουν το «παρών» στο All Star Game, που φέτος θα φιλοξενηθεί στο Τορόντο. Τη μεγάλη γιορτή του μπάσκετ θα καλύψουν οι απεσταλμένοι του OTE TV στον Καναδά, Βασίλης Σκουντής και Ρήγας Δάρδαλης, με πλούσιο ρεπορτάζ και συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές (Κυριακή προς Δευτέρα, 03:30).

Ο Μπούμπκα λύνει τη σιωπή του

Ο θρύλος του στίβου, Σεργκέι Μπούμπκα, αποκαλύπτει τα μυστικά μιας μοναδικής καριέρας στο νέο show του Eurosport «Going for Gold» ξαναζώντας το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο, τους 6 συνεχόμενους τίτλους Παγκόσμιου Πρωταθλητή και τα 35 παγκόσμια ρεκόρ. Πότε; Τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου στις 19:00 στο Eurosport με την εκπομπή να παρουσιάζει την ιστορία του Βραζιλιάνου αστέρα του παγκόσμιου βόλεϊ, Μπρούνο Ρεζέντε, ο οποίος προετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016 στην πατρίδα του.

-> Ο Mediaρχης παρεμβαίνει καθημερινά στο «Βούρτσα, Μπάλα και Τραμπάλα» (18:00 με 20:00) στον Sport24 Radio 103,3 .

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ