ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες, Ελλάδα – Καναδάς: Έκανε 50.7% τηλεθέαση η πρεμιέρα της Εθνικής ομάδας

Ο Κώστας Παπανικολάου
Ο Κώστας Παπανικολάου FIBA.BASKETBALL

Οι Έλληνες φίλαθλοι έδειξαν έμπρακτα πόσο αγαπούν την Εθνική ομάδα, αφού ο αγώνας με τον Καναδά για την πρεμιέρα των Ολυμπιακών Αγώνων έκανε τηλεθέαση 50.7%, ενώ κατά μέσο όρο το ματς παρακολούθησαν 1.014.000 τηλεθεατές.

Η Εθνική ομάδα πάλεψε κόντρα στον Καναδά πριν γνωρίσει τελικά την ήττα με 79-86 στην πρεμιέρα της στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Την ίδια στιγμή, οι Έλληνες φίλαθλοι έδειξαν την στήριξή τους, παρακολουθώντας από την ΕΡΤ1 και το ERTFLIX τον αγώνα..

Ο αγώνας έκανε τηλεθέαση 37.8% στην ΕΡΤ1, ενώ σε επίπεδο λεπτού έφτασε ακόμα και στο 50.7%! Κατά μέσο όρο το ματς παρακολούθησαν 1.014.000 τηλεθεατές, ενώ η κάλυψη (παρακολούθηση για τουλάχιστον ένα λεπτό) κυμάνθηκε στους 2.060.000 τηλεθεατές.

Οπως μάλιστα ενημέρωσε η κρατική τηλεόραση, πάρα πολλοί ήταν και οι φίλαθλοι που επέλεξαν το ERTFLIX για να παρακολουθήσουν τον αγώνα, αλλά και τα λοιπά αθλήματα, καθώς η ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ δίνει την επιλογή για θέαση και εκτός σπιτιού. Έτσι, το ERTFLIX συγκέντρωσε χθες, Σάββατο 27 Ιουλίου, συνολικά 1.094.000 θεάσεις (αριθμός ρεκόρ ημερησίας θέασης), το 40% των οποίων έγιναν μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή και το 56% από κινητά τηλέφωνα.

Ο διευθυντής του SPORT24, Παντελής Βλαχόπουλος βρίσκεται στη Λιλ και μαζί με τη ΔΕΗ ακολουθεί την πορεία της Εθνικής ομάδας μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ MEDIA ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ