ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

"Τρωτός Άτρωτος": Οι Παναγιώτης Γιαννάκης και Παντελής Βλαχόπουλος υπέγραψαν αντίτυπα της αυτοβιογραφίας του "Δράκου"

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης και ο Παντελής Βλαχόπουλος με την αυτοβιογραφία του "Δράκου": "Τρωτός Άτρωτος"
Ο Παναγιώτης Γιαννάκης και ο Παντελής Βλαχόπουλος με την αυτοβιογραφία του "Δράκου": "Τρωτός Άτρωτος" SPORT24

Οι Παναγιώτης Γιαννάκης και Παντελής Βλαχόπουλος βρέθηκαν στα κεντρικό βιβλιοπωλείο των εκδόσεων ΔΙΟΠΤΡΑ, όπου και υπέγραψαν αντίτυπα της αυτοβιογραφίας του "Δράκου" του ελληνικού μπάσκετ, "Τρωτός Άτρωτος".

Το κεντρικό βιβλιοπωλείο των εκδόσεων ΔΙΟΠΤΡΑ επί της οδού Σόλωνος 93-95, επισκέφτηκαν ο Παναγιώτης Γιαννάκης και ο Παντελής Βλαχόπουλος, για να υπογράψουν αντίτυπα της αυτοβιογραφίας του "Δράκου" με τίτλο "Τρωτός Άτρωτος".

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης υπογράφει αντίτυπα της αυτοβιογραφίας του: "Τρωτός Άτρωτος"
Ο Παναγιώτης Γιαννάκης υπογράφει αντίτυπα της αυτοβιογραφίας του: "Τρωτός Άτρωτος" SPORT24

Το βιβλίο "Τρωτός Άτρωτος" θα κυκλοφορήσει στις 23 Οκτωβρίου από τις εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ. Συγγραφέας είναι ο δημοσιογράφος και διευθυντής του SPORT24, Παντελής Βλαχόπουλος. Χορηγός είναι το SPORT24.

Ο Παντελής Βλαχόπουλος, συγγραφέας της αυτοβιογραφίας του Παναγιώτη Γιαννάκη, "Τρωτός Άτρωτος", υπογράφει αντίτυπα του βιβλίου.
Ο Παντελής Βλαχόπουλος, συγγραφέας της αυτοβιογραφίας του Παναγιώτη Γιαννάκη, "Τρωτός Άτρωτος", υπογράφει αντίτυπα του βιβλίου. SPORT24


Ο Παναγιώτης Γιαννάκης εξιστορεί τα φτωχικά νεανικά χρόνια του στη Νίκαια, ενώ αναφέρεται και στον φίλο του που έχασε το μάτι του, στο μπούλινγκ και στην ανέχεια στις φτωχές, άλλα γεμάτες αγάπη γειτονιές της Αθήνας, στις ανασφάλειες του, στον πρώτο έρωτά του, στις κοπάνες που έκανε από το σχολείο, ώστε να δει το άθλημα που αγαπούσε, στην Ευγενία του, στο ‘87, στον Άρη και στις κόντρες του.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης χαμογελά υπογράφοντας αντίτυπα της αυτοβιογραφίας του "Τρωτός Άτρωτος".
Ο Παναγιώτης Γιαννάκης χαμογελά υπογράφοντας αντίτυπα της αυτοβιογραφίας του "Τρωτός Άτρωτος". SPORT24

Η αυτοβιογραφία του "Δράκου" του ελληνικού μπάσκετ αποτελεί μία βουτιά στην αθλητική ιστορία της χώρας και είναι ένα μάθημα ζωής από έναν άνθρωπο που όσες φορές έπεσε άλλες τόσες σηκώθηκε.

Εδώ μπορείτε να παραγγείλετε το βιβλίο.

TAGS ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ