ΑΕΚ

Η ΑΕΚ είναι δύσκολο μαγαζί, κανείς δεν παίζει το κεφάλι του κορώνα-γράμματα έτσι

Ο νέος πρόεδρος της ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος
Ο νέος πρόεδρος της ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ / INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι χρόνια στην πιάτσα, κόβει το μάτι του. Ο Μάριος Ηλιούπουλος είναι φιλόδοξος, έχει πετύχει πολλά στον επιχειρηματικό τομέα και προφανώς για να παίρνει μια απόφαση ζωής με την ΑΕΚ κάτι ξέρει.

Τα βιαστικά συμπεράσματα είναι για τις τυμπανοκρουσίες και τον εντυπωσιασμό. Τον Μάριο Ηλιόπουλο δεν τον γνώριζε κανείς στα δημοσιογραφικά στέκια ως προς το ποδόσφαιρο.

Άρα, οποίος κρίνει από τώρα έναν άνθρωπο που πήρε μια απόφαση μέσω της οποίας μπαίνει στην πρέσα όλη του η καθημερινότητα, προφανώς κάνει λάθος κι ίσως οι εξελίξεις τον εκθέσουν.

Κανείς δεν μπορεί και δεν θέλει να πιστέψει λοιπόν, πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης άφησε το οικοδόμημά του στον "χ" Ηλιόπουλο το πρωί της ιστορικής Δευτέρας, 10 Ιουνίου 2024, γιατί έτσι...

Βάσει σχεδίου

Ο απερχόμενος ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ΑΕΚ είπε πως όσα έγιναν γνωστά για το νέο αφεντικό αποτελούν προϊόν σκέψεων και προσωπικής δουλειάς κοντά 1,5 χρόνο.

Γενικά ο Μελισσανίδης δεν είναι άνθρωπος που αφήνει κάτι στην τύχη του.

Ούτε βέβαια ο Μάριος Ηλιόπουλος ξύπνησε την 10η Ιουνίου κι αποφάσισε να επενδύσει τα χρήματα που βγάζει με κόπο και άγχος καθημερινά στο ποδόσφαιρο, χωρίς προηγουμένως να έχει κάποια εμπλοκή ως παράγοντας με το περίπλοκο σε όλες τις εκφάνσεις του σπορ.

Ό,τι είδε ο κόσμος και τα Μέσα είναι ένα καλά μελετημένο σχέδιο και το αποκορύφωμα της σχέσης εμπιστοσύνης δυο ανθρώπων που γνωρίζονται χρόνια κι είναι και business partners.

Εν αναμονή των αποκαλύψεων

Τώρα πια ο οργανισμός οφείλει να μάθει να ζει χωρίς το όνομα Δημήτρης Μελισσανίδης, όνομα που ήταν ασπίδα για τα πάντα και τους πάντες στην ΑΕΚ.

Αυτός ο τίτλος πια πάει στον Μάριο Ηλιόπουλο, είναι βαρύς τίτλος, περίπλοκος και ή που σε πάει στον ουρανό ή που γίνεται ανυπόφορος.

Λίγοι άντεξαν στα χρόνια την πίεση που έχουν προκαλέσει τα περιπετειώδη -έως την επιστροφή Μελισσανίδη- διοικητικά της ΑΕΚ.

Αυτό που μένει έως το θέμα να μεταφερθεί στο πρακτικό κομμάτι (μεταγραφικές αποφάσεις κτλ.), είναι το τετ-α-τετ του Ηλιόπουλου με τον κόσμο της Ένωσης στη συνέντευξη Τύπου, δηλαδή, που θα αναπτύξει το πλάνο του και το όραμα, ενώ παράλληλα θα δεχθεί κι ερωτήσεις.

Το "κλικ" στις ατάκες Ηλιόπουλου

Μια ατάκα αφορούσε το ποδόσφαιρο στην όλη διαδικασία κι αυτή ακούμπησε τις ακαδημίες της ομάδας.

Σημαντικό που ο νέος ιδιοκτήτης στο... καλημέρα σας είπε πως θα δώσει μεγάλη βάση στα σπλάχνα του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Με ενδιαφέρον περιμένουμε περισσότερα όταν θα ανακοινωθεί η συνέντευξη Τύπου.

Εκεί ο κόσμος δεν θα γνωρίσει τον επιχειρηματία Ηλιόπουλο, αλλά τον Ηλιόπουλο, τον πρόεδρο της ΑΕΚ.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΑΡΙΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ