ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ στ’ αστέρια με μισό μηδέν κι ας μην παίξει τίποτα 

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ δεν χρωστάει σε κανέναν καλό ποδόσφαιρο και θέαμα. Χρωστάει μόνο στην ιστορία του και στον Ιβάν Σαββίδη να παίξει στο Champions League.

Σχολιάζοντας πώς αναμένεται να υποδεχθεί ο ΠΑΟΚ και ο Λουτσέσκου την Μάλμε στο γήπεδο της Τούμπας, συγγνώμη, αλλά δεν ενδιαφέρει κανέναν επί της ουσίας. Γίνεται ο ΠΑΟΚ να μπει στο Champions League με μισό μηδέν και χωρίς να παίξει στάλα ποδοσφαίρου; Μακάρι να γίνει και οι πρωταθλητές να αρχίσουν από την Τετάρτη να προετοιμάζονται για τα ματς με την Σπάρτα Πράγας ή την Στεάουα.

Κυνικός μέχρι να αγκαλιάσει την ιστορία

Ο ΠΑΟΚ έχει παίξει πολύ καλό ποδόσφαιρο στα χρόνια του Σαββίδη και κατά πλειοψηφία σε αυτά του Ραζβάν, de facto οι ασπρόμαυροι δεν οφείλουν σε κανέναν σούπερ ουάου μπάλα κόντρα στην Μάλμε με γκολ, θέαμα και πρόκριση.

Ένα πράγμα θέλει η ελληνική ομάδα από το προαναφερθέν τρίπτυχο: Μόνο την ΠΡΟΚΡΙΣΗ.

Πολλές φορές στο παρελθόν ο ΠΑΟΚ και άλλες ομάδες της χώρας πλήρωσαν την προσπάθεια για όμορφο ποδόσφαιρο με μια αποτυχία απέναντι σε έναν αντίπαλο με κυνισμό.

Οι ασπρόμαυροι προέρχονται από μια σπουδαία σεζόν και γιατί όχι να την ολοκληρώσουν με πρόκριση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Διαβάσατε παραπάνω πως ο ΠΑΟΚ δεν χρωστάει σε κανέναν. Μόνο στην ιστορία του και σε αυτόν που τη στηρίζει με… χρυσό, πανάκριβα δηλαδή εδώ και μια δωδεκαετία.

Η Τούμπα να γίνει το ορμητήριο

Το γήπεδο της Τούμπας έχει ζήσει μεγάλες βραδιές, λείπει όμως αυτό το «έτσι» που δίνει η συμμετοχή στο Champions League.

Ο κόσμος το ξέρει, το νιώθει και οφείλει να κάνει το γήπεδο φρούριο για το συμφέρον των ποδοσφαιριστών και ορμητήριο για την πρόκριση, αφού προσπερνώντας τους Σουηδούς μένει άλλο ένα διπλό παιχνίδι για να ολοκληρωθεί το ταξίδι.

Ο Λουτσέσκου δουλεύει το μυαλό

Ο ΠΑΟΚ, μόλις πριν από μερικές εβδομάδες, στέφθηκε πρωταθλητής γιατί δεν έχασε κανένα παιχνίδι με όλα τα ματς να είναι ένα κι ένα.

Το κατάφερε όχι μόνο εξαιτίας της ποιότητας των παικτών στο χορτάρι, αλλά επειδή ήταν δουλεμένος στο μυαλό με μνημειώδη τρόπο.

Ο Λουτσέσκου σε αυτά είναι μάστορας. Ο Ρουμάνος δουλεύει πολύ το μυαλό, είναι νικητής το περνάει στο γκρουπ του και του αξίζει με το παραπάνω να είναι αυτός που θα οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στη κορυφαία διοργάνωση.

Οι παίκτες λοιπόν είναι δουλεμένοι καλά, ξέρουν τι διακυβεύεται και ότι διαθέτουν την ύλη για να μπορέσουν να γιορτάσουν όσο προλάβουν το βράδυ της Τρίτης.

Η διαδικασία δεν είναι θα είναι εύκολη, ωστόσο εξαρτάται από τον ΠΑΟΚ η έκβαση. Οι Θεσσαλονικείς και το γήπεδο τους θα γίνουν οι ρυθμιστές, οι Σουηδοί θα είναι αυτό που πρέπει να είναι πολύ περισσότερο ο ΠΑΟΚ για να προκριθεί: Κρύο αίμα.

Σε κάθε περίπτωση η ευκαιρία είναι μεγάλη, ο ΠΑΟΚ σε καλό φεγγάρι και κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό ο κορμός του έχει διατηρηθεί και είναι αυτός που έφερε το πρωτάθλημα στην Βόρεια Ελλάδα πέρυσι.

Ξέρουν να κερδίζουν, ξέρουν ότι δεν χρωστάνε σε κανέναν. Μόνο στον εαυτό τους. Η βραδιά αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον…

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ