ΑΠΟΣΤΟΛΗ FINAL FOUR 2024

Ο Παναθηναϊκός καλείται να ξορκίσει μια δαιμονισμένη βασίλισσα

Ο Παναθηναϊκός καλείται να ξορκίσει μια δαιμονισμένη βασίλισσα
EUROKINISSI

Ο Αταμάν που έδωσε απαντήσεις για τις αμυνές του και ο Γιασικεβίτσιους που απειλείται από... Ρενέσες και Ιωαννίδη. Ο Ολυμπιακός που δεν... γουστάρει Γερμανία και μια Ρεάλ που για ένα ημίχρονο τρόμαξε και τον Πίπεν. Γράφει ο Παντελής Διαμαντόπουλος

Πώς θα 'χει η κατάσταση την Κυριακή; Ο Παναθηναϊκός AKTOR στον τελικό, ο Ολυμπιακός στο ματς της τρίτης θέσης. Ξεκινάω με τους εκπροσώπους μας και συνεχίζω. Η Ρεάλ θα 'χει την ευκαιρία να προστατέψει τον τίτλο της. Ουσιαστικά ξανά με ελληνική ομάδα θα παίξει τελικό, απλά με διαφορετικό αντίπαλο.

Οι Μαδριλένοι ήταν... δαιμονισμένοι. Ήταν νωπές οι εικόνες στην Uber Arena από την συγκλονιστική άμυνα του Αταμάν και μετά από λίγο, μπήκε η επίθεση των Μαδριλένων. Δηλαδή καταλαβαίνετε και από μόνοι σας για τι τελικό πρόκειται να δούμε. Και ο Παναθηναϊκός φυσικά θα πρέπει να είναι υποψιασμένος μιας και οι Καστιλιάνοι δεν έχουν πολλές ομοιότητες με την Φενέρ. Κάθε άλλο μάλιστα...

Οι "πράσινοι" ήταν αυτοί που ξεκίνησαν την μπασκετική Παρασκευή αγωνιστικά. Γιατί εξωαγωνιστικά την είχε ξεκινήσει η γκάφα των διοργανωτών και της αστυνομίας, να είναι χαλαροί και να επιτρέψουν σε κάποιους Τούρκους να σεργιανίσουν χωρίς εισιτήρια έξω από το γήπεδο και να θέλουν να μπουκάρουν με επεισόδια. Τέλος πάντων, αυτά τα γνωρίζετε. Πάμε σε αυτά που αξίζουν...

Ο Παναθηναϊκός την κατασπάραξε

Οι "πράσινοι" λοιπόν, έκαναν μια... χαψιά την Φενέρ με έναν Λεσόρ να οργιάζει. Και τώρα να ετοιμάζεται για την μεγαλύτερη πρόκληση στην καριέρα του, να τα βγάλει πέρα με το απόλυτο φόβητρο του ευρωπαϊκού μπάσκετ από το Πράσινο Ακρωτήρι και τον συμπατριώτη του τον Πουαριέ.

Οι "πράσινοι" είχαν έναν Γκράντ υπομονετικό και έναν Παπαπέτρου να συνεχίζει από εκεί που το άφησε στα ματς με την Μακάμπι. Ο Αταμάν ήταν αυτός που έδωσε απαντήσεις στους επικριτές του, ότι δεν μπορεί να οργανώσει άμυνες. Τελικά μπορεί ή μήπως οι παίκτες του Γιασικεβίτσιους τις αρλούμπες που έκαναν, τις έκαναν από μόνοι τους; Όχι βέβαια. Ο συμπατριώτης τους, ήταν έτοιμος εδώ και καιρό να τους στείλει αδιάβαστους!

Και μιας και είπα για τον Σάρας. Εντάξει νέος είναι, αλλά κάποτε έλεγαν για τον Ρενέσες, μετά για τον Ιωαννίδη, αμαρτία θα είναι για τον Λιθουανό να μπει σε αυτή την λίστα. Τουλάχιστον την Φενέρ την βοήθησε και έχει την δικαιολογία πως ήταν χτισμένη από τον Ιτούδη. Τώρα τι θα κάνει; Το καλοκαίρι... Αν και έχει μπροστά του και το πρωτάθλημα Τουρκίας.

Η Φενέρ λοιπόν αποδείχθηκε πανεύκολη λεία για έναν Παναθηναϊκό που δεν είχε τον Ναν, όπως μπορεί να τον έχει, και τον Σλούκα ολοφάνερα επηρεασμένο και ανέτοιμο από τον τραυματισμό του. Ήταν εξαιρετική η απόδοση των "πρασίνων" και έτσι το ελληνικό μπάσκετ κατάφερε να έχει και πάλι εκπρόσωπο το τελευταίο ματς της διοργάνωσης για αυτή την σεζόν...

Αρνητής Γερμανίας και τρόμος στον... Πίπεν

Όπως σας έγραψα και στον πρόλογο η Ρεάλ ήταν δαιμονισμένη. Της πήγαν όλα. Και μπόρεσε ο Τσους Ματέο να οδηγήσει ξανά την ομάδα του σε έναν τελικό. Και να διεκδικήσει και πάλι το τρόπαιο! Με παικταράδες. Κοντούς, ψηλούς, όλων των ειδών. Και βέβαια την μαγική τριάδα των Ροντρίγκεθ, Γιούλ και Φερνάντεθ.

Η "βασίλισσα" σαν ένας γρήγορος πυγμάχος δεν άφησε περιθώρια στην αρχή. Ήξεραν άπαντες πως ο Ολυμπιακός θα πάει να την δείρει. Και πολύ απλά δεν κάθισαν να το πάθουν! Έτρεξαν. Γύρισαν γρήγορα την μπάλα και έβαλαν όλα τα σουτ. Μα όλα! Και εννοείται με έναν τέτοιο Ταβάρες, είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις καταστασεις. Η Ρεάλ με μεγάλα κορμιά σε όλες τις θέσεις. Με τον Μούσα να κατεβαίνει στο "2" , με τον Χεζόνια να κατεβαίνει στο "3". Με την τακτική τους να δίνει και να παίρνει. Ο Παναθηναϊκός ήταν πανέτοιμος πνευματικά με την Φενέρ, να δούμε πως θα εμφανιστεί απέναντι στους Καστιλιάνους που σίγουρα τρόμαξαν και τον... Σκότι Πίπεν.

Ο Ολυμπιακός έκανε την προσπάθειά του στο δεύτερο μέρος. Πολέμησε όσο μπορούσε. Τον τεράστιο παίκτη που θα πάρει την μπάλα να απειλήσει με διάρκεια και θυμό δεν τον είχε ποτέ. Όμως μην το ρίχνουμε και αυτό στο κεφάλι της ομάδας. Γιατί πολύ απλά, έτσι έφτασε στο φάιναλ- φορ. Έτσι πορεύτηκε.

Η Γερμανία δεν τον... πάει, είναι αρνητής της χώρας ο μπασκετικός Ολυμπιακός. Λίγους ημιτελικούς έχει χάσει στην ιστορία του και οι τρεις είναι Μόναχο το '99 και Βερολίνο το '09 και φέτος! Ο Μπαρτζώκας με τους παίκτες του θα πρέπει να προσπάθήσιουν να γυρίσουν την εικόνα και να κοιτάξουν το πρωτάθλημα.

Ο Γκος με τον Πίτερς προσπάθησαν να ανατρέψουν το σκηνικό, ενώ ο μοναδικός που πάλευε την ώρα της ...παραζάλης στο δεύτερο δεκάλεπτο ήταν ο Μακ Κίσικ. Όμως στην όψη του Ταβάρες, άπαντες, ακόμη και ο Φάλ ήταν χλωμοί. Για αυτό και η Ρεάλ δίνει τόσα χρήματα σε αυτόν τον παικταρά, ώστε να ξεκινάει έχοντας την σκιά του και μόνο για τρόμο των αντιπάλων!

Ένας σπουδαίος τελικός έρχεται, δυο ομάδες με ξεχωρθστούς τρόπους αντίδρασης στις δυο πλευρές του γηπέδου. Μένει να δούμε, ποιος θα καταφέρει να βλάψει περισσότερο τον άλλο. Το παιχνίδι Ολυμπιακού- Φενέρ το αφύνω ασχολίαστο, γιατί πολύ απλά οι αγώνες της τρίτης θέσης θα 'πρεπε 'χουν καταργηθεί από τα φάιναλ- φορ.

FINAL FOUR 2024 - Το Pamestoixima.gr στο Βερολίνο

Ζεις στο maximum τη δράση του FINAL FOUR 2024! Μπαίνεις στο Pamestoixima.gr και ανακαλύπτεις δεκάδες επιλογές για να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα στο FINAL FOUR σε κορυφαίες αποδόσεις! 40+ ειδικά στοιχήματα ομάδων και παικτών, Live Streaming*, ενισχυμένες αποδόσεις για μακροχρόνιες επιλογές και μοναδικές προσφορές*! Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr το στοίχημα μπάσκετ περνάει σε άλλο επίπεδο!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ FINAL FOUR 2024 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ