ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Θηρίο ο Κουρουγκλίεβ, πήρε το χάλκινο και έδωσε στην Ελλάδα το πρώτο μετάλλιο στην πάλη μετά το 2004

Ολυμπιακοί Αγώνες: Θηρίο ο Κουρουγκλίεβ, πήρε το χάλκινο και έδωσε στην Ελλάδα το πρώτο μετάλλιο στην πάλη μετά το 2004
24MEDIA CREATIVE TEAM/ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΝΤΟΥΝΑΣ

Δεν υπάρχουν λόγια για το θηρίο που ακούει στο όνομα Νταουρέν Κουρουγκλίεβ. Ο 32χρονος παλαιστής υπέταξε και τον Άμινε Μίλες Ναζέμ με 5-4 για να ανέβει στο τρίτο σκαλί του βάθρου και να χαρίσει μετάλλιο στην Ελλάδα στην πάλη μετά το 2004.

Το άστρο του Νταουρέν Κουρουγκλίεβ έλαμψε και στην Πόλη του Φωτός, με το θηρίο της Ελλάδας να γράφει ιστορία.

Ο αλύγιστος 32χρονος κέρδισε τον Άμινε Μίλες Ναζέμ με 5-4 και κατέκτησε το χάλκινο στην κατηγορία των 86 κιλών ελευθέρας ανδρών, εκπληρώνοντας παράλληλα την υπόσχεσή του να επιστρέψει από το Παρίσι με μία διάκριση για την ελληνική αποστολή.

Έτσι, ο 32χρονος αθλητής έφερε μετάλλιο στη χώρα μας στην πάλη μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004 και τον Αρτιόμ Κιουρεγκιάν. Αυτή μάλιστα είναι η 12η φορά που Έλληνας παλαιστής ανεβαίνει στο βάθρο στην παγκόσμια γιορτή του αθλητισμού.

Ο Κουρουγκλίεβ ξεκίνησε ιδανικά το ματς, παίρνοντας κεφάλι στο σκορ με 4-0, άντεξε στην αντεπίθεση του παλαιστή από το Σαν Μαρίνο στα τελευταία 15'' και το βράδυ της Παρασκευής (09/08) θα παραλάβει το χάλκινο μετάλλιο.

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ