ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες, Κουγιουμτσίδης: Έχασε από τον Ρασάντιν και περιμένει μία δεύτερη ευκαιρία μέσω των ρεπεσάζ

/  2024 / 14  (  / EUROKINISSI)
/ 2024 / 14 ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης ηττήθηκε με 8-2 από τον Βίκτορ Ρασάντιν στην κατηγορία των 74κ ελευθέρας πάλης και έμεινε εκτός διεκδίκησης του χρυσού μεταλλίου, ελπίζοντας πλέον σε μία δεύτερη ευκαιρία μέσω της διαδικασίας των ρεπεσάζ.

Ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης φιλοδοξούσε να μπει δυναμικά στους 33ους Ολυμπιακούς Αγώνες, στην αναμέτρησή του με τον Βίκτορ Ρασάντιν για τη φάση των 16 στην κατηγορία των 74κ ελευθέρας πάλης, όμως τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε.

Και αυτό γιατί βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ με 0-4 και έκτοτε έχασε παντελώς την συγκέντρωση και την αυτοκυριαρχία του, με τον αθλητή από το Τατζικιστάν να το εκμεταλλεύεται και να επικρατεί με 8-2, για να πάρει εκείνος το εισιτήριο για τους 8.

Ωστόσο, η παρουσία του Κουγιουμτσίδη στο Παρίσι δεν έλαβε τέλος, με τον Έλληνα πρωταθλητή να ελπίζει πλέον να φτάσει στον τελικό ο Ρασάντιν, ώστε να τον "τραβήξει" μαζί του και έτσι να μπορέσει να διεκδικήσει το ένα από τα δύο χάλκινα μετάλλια της κατηγορίας μέσω των ρεπεσάζ.

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ