ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Ρασάντιν δεν έκανε το χατίρι στον Κουγιουμτσίδη, που αποκλείεται οριστικά από το τουρνουά πάλης

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Ρασάντιν δεν έκανε το χατίρι στον Κουγιουμτσίδη, που αποκλείεται οριστικά από το τουρνουά πάλης
Ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι INTIME SPORTS

Η τύχη δεν χαμογέλασε στον Γιώργο Κουγιουμτσίδη, καθώς ο Βίκτορ Ρασάντιν έχασε με 8-2 από τον Ραζαμπέλ Τζαμάλοφ και αποκλείστηκε οριστικά από το ολυμπιακό τουρνουά πάλης στην κατηγορία των 74 κιλών ελευθέρας ανδρών.

Εκτός συνέχειας του ολυμπιακού πάλης στην κατηγορία των 74 κιλών ελευθέρας ανδρών τέθηκε και επισήμως ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης.

Η πρόκριση του αθλητή από το Τατζικιστά, Βίκτορ Ρασάντιν, δεν ήρθε ποτέ, με συνέπεια ο Έλληνας παλαιστής να μην έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το δεύτερο χάλκινο μετάλλιο μέσω της διαδικασίας των ρεπεσάζ.

Ο Ρασάντιν ηττήθηκε από τον Ουζμπέκο, Ραζάμπεκ Σαλαμπέκοβιτς Τζαμάλοφ, με 8-2 και δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό.

Έτσι, τελειώνει άδοξα το ταξίδι του Κουγιουμτσίδη στο Παρίσι και σβήνει το όνειρο του να βρεθεί σε μία από τις τρεις θέσεις του βάθρου.

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ