ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες, Πάλη: Εκτός διεκδίκησης μεταλλίων η Πρεβολαράκη, χάθηκε η ευκαιρία των ρεπεσάζ

Ολυμπιακοί Αγώνες, Πάλη: Εκτός διεκδίκησης μεταλλίων η Πρεβολαράκη, χάθηκε η ευκαιρία των ρεπεσάζ
INTIME SPORTS

Η Μαρία Πρεβολαράκη δεν θα έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει κάποιο μετάλλιο μέσω των ρεπεσάζ, αφού η Ανίκα Βεντλ που την απέκλεισε στη φάση των 16 του ολυμπιακού τουρνούα πάλης έμεινε εκτός τελικού.

Το όνειρο με το οποίο ταξίδεψε στο Παρίσι, να διεκδικήσει κάποιο μετάλλιο στην 4η παρουσία της σε Ολυμπιακούς Αγώνες, έσβησε οριστικά το βράδυ της Τετάρτης (7/8) για την Μαρία Πρεβολαράκη.

Η "Σιδηρά Κυρία της ελληνικής πάλης" είχε ηττηθεί με 3-2 από την Γερμανίδα Ανίκα Βεντλ στη φάση των 16 του ολυμπιακού τουρνουά πάλης, σε αγώνα που έλαβε χώρα το μεσημέρι, και ευελπιστούσε να έχει μία δεύτερη ευκαιρία μέσω της διαδικασίας των ρεπεσάζ όμως δεν της έγινε το χατίρι.

Και αυτό γιατί θα έπρεπε να φτάσει μέχρι τον τελικό η αθλήτρια της Γερμανίας, με την πορεία της όμως να σταματάει πέφτοντας πάνω στην Γκούζμαν Γέπες και χάνοντας καθαρά με 10-0 από την αθλήτρια του Ισημερινού.

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΜΑΡΙΑ ΠΡΕΒΟΛΑΡΑΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ