ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες, πάλη: Η Πρεβολαράκη ηττήθηκε από την Βεντλ στη φάση των 16, αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος να συνεχίσει στα ρεπεσάζ

Ολυμπιακοί Αγώνες, πάλη: Η Πρεβολαράκη ηττήθηκε από την Βεντλ στη φάση των 16, αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος να συνεχίσει στα ρεπεσάζ
PRINT SCREEN

Η Μαρία Πρεβολαράκη ηττήθηκε με 3-2 από τη Γερμανίδα Ανίκα Βεντλ στη φάση των 16 του ολυμπιακού τουρνουά πάλης, ωστόσο διατηρεί ακόμα κάποιες ελπίδες για να διεκδικήσει το δεύτερο χάλκινο μετάλλιο από τη διαδικασία των ρεπεσάζ.

Μία στιγμή αδράνειας κόστισε σοβαρά στη Μαρία Πρεβολαράκη, η οποία ηττήθηκε με 3-2 από τη Γερμανίδα Ανίκα Βεντλ στη φάση των 16 του ολυμπιακού τουρνούα πάλης στην κατηγορία των 53 κιλών.

Η "Σιδηρά Κυρία της ελληνικής πάλης" αν και προηγήθηκε με 1-0 στο πρώτο μέρος, στο δεύτερο έπεσε η απόδοσή της, με αποτέλεσμα να μην της αρκεί η αντεπίθεση στο τέλος για να πάρει τη νίκη και την πρόκριση στα προημιτελικά.

Παρόλα αυτά οι ελπίδες για μετάλλιο δεν έχουν σβήσει για την 32χρονη παλαίστρια, καθώς εύχεται η Βεντλ να φτάσει μέχρι τον τελικό, προκειμένου να έχει αύριο τη δυνατότητα να συμμετάσχει στα ρεπεσάζ και να διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο στην 4η παρουσία της σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΜΑΡΙΑ ΠΡΕΒΟΛΑΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ