ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες, Πάλη: Ο Κουρουγκλίεβ ισοπέδωσε τον Λόρενς και θα δώσει μάχη για το χάλκινο μετάλλιο

/  2024 / 14  (  / EUROKINISSI)
/ 2024 / 14 ( / EUROKINISSI) ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Ο Νταουρέν Κουρουγκλίεβ ήταν ανήμερο θηρίο απέναντι στον Αυστραλό Λόρενς για την κατηγορία των 86κ ελευθέρας πάλης και πανηγύρισε σπουδαία νίκη με 10-0 με τεχνική υπεροχή, για να διεκδικήσει έτσι το βράδυ της Παρασκευής (9/8, 20:30) το χάλκινο μετάλλιο.

Η νίκη του Χασάν Γιαζντανιχαράτι απέναντι στον Άμινε Μίλες Ναζέμ την Πέμπτη (8/8) κράτησε ζωντανό το όνειρο του Νταουρέν Κουρουγκλίεβ για διάκριση στην κατηγορία των 86κ ελευθέρας πάλης, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, και το μεσημέρι της Παρασκευής (9/8) έστειλε ηχηρό μήνυμα πως θέλει να φύγει από την Πόλη του Φωτός με ένα μετάλλιο στο στήθος.

Τρανή απόδειξη η πρώτη αναμέτρησή του στη διαδικασία των ρεπεσάζ με τον Αυστραλό Τζέιντεν Λόρενς, με τον 32χρονο εκπρόσωπο της Ελλάδας να μπαίνει σαν ανήμερο θηρίο στο ταπί και να "εξαφανίζει" τον αντίπαλό του μέσα σε λιγότερα από δύο λεπτά, επικρατώντας με τεχνική υπεροχή και κάνοντας το 10-0 στο σκορ.

Με τη νίκη του αυτή, ο Κουρουγκλίεβ βρίσκεται ένα ματς μακριά από την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στην κατηγορία των 86 κιλών της ελευθέρας πάλης, που θα το δώσει το απόγευμα της Παρασκευής (9/8, 20:30) απέναντι στον Άμινε από το Σαν Μαρίνο.

Σε περίπτωση μάλιστα που τα καταφέρει, θα χαρίσει στην Ελλάδα το 8ο μετάλλιό της στο Παρίσι, που θα αποτελέσει ισοφάριση της συγκομιδής στην Ατλάντα το 1996.

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ