ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες, προπονητής Κουγιουμτσίδη: " Ίσως ο Γιώργος στεναχωρήθηκε, νευρίασε, δεν του βγήκε το ματς"

Ολυμπιακοί Αγώνες, προπονητής Κουγιουμτσίδη: " Ίσως ο Γιώργος στεναχωρήθηκε, νευρίασε, δεν του βγήκε το ματς"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης ηττήθηκε από τον Βίκτορ Ρασάντιν (Τατζικιστάν) στην πρεμιέρα τους Ολυμπιακούς Αγώνες με 8-2 στην κατηγορία της ελευθέρας πάλης στα 74κ. Ο προπονητής του Έλληνα αθλητή, Θέμης Ιακωβίδης έκανε δηλώσεις στην μεικτή ζώνη και την κάμερα της ΕΡΤ τονίζοντας ότι ο αγώνας δεν εξελίχθηκε με τον τρόπο που περίμεναν.

Ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης γνώρισε την ήττα με 8-2 στον πρώτο του Αγώνα στους Ολυμπιακούς Αγώνες στην κατηγορία των 74κ της ελευθέρας πάλης από τον Βίκτορ Ρασάντιν με 8-2.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής της πάλης, Θέμης Ιακωβίδης, μίλησε στην μεικτή ζώνη και την κάμερα της ΕΡΤ σχολιάζοντας ότι ο αγώνας δεν πήγε όπως περίμεναν χωρίς να κρύβει ότι ο αθλητής του θα χρειαστεί χρόνο για να ηρεμήσει.

Θυμίζουμε ότι ο Κουγιουμτσίδης θα έχει την ευκαιρία να παλέψει για το χάλκινο μετάλλιο μέσω των ρεπεσάζ αν ο Ρασάντιν φτάσει έως τον τελικό.

Για τον αγώνα του Κουγιουμτσίδη:

"Εγώ πιστεύω ότι δεν ήταν θέμα άγχους απλώς δεν του βγήκε το παιχνίδι. Από την αρχή αφήσαμε και μας πήραν στα πόδια τέσσερις πόντους και μετά ίσως στεναχωρήθηκε ο Γιώργος, νευρίασε, δεν του βγήκε το ματς".

Για το μέλλον του αθλητή του:

"Εντάξει σε αυτήν την κλήρωση, 74 κιλά είναι οι καλύτεροι παλαιστές από όλες τις κατηγορίες. Πιστεύω ότι θα δούμε πώς θα πάει ο Ρώσος αντίπαλός του και ελπίζουμε για το καλύτερο".

Για την διαχείριση της ήττας:

"Ο Γιώργος θέλει χρόνο για να ηρεμήσει, είναι ακόμα 22 χρονών. Είχαμε καλή κερκίδα, ήρθαν άτομα από την Θεσσαλονίκη αλλά δυστυχώς δεν βγήκε το ματς έτσι όπως θα το θέλαμε εμείς".

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ