ΠΑΛΗ

Πάλη: Στον τελικό του ευρωπαϊκού ο Κουρουγκλίεβ, θα διεκδικήσει το χάλκινο ο Χοσόνοφ

Πάλη: Στον τελικό του ευρωπαϊκού ο Κουρουγκλίεβ, θα διεκδικήσει το χάλκινο ο Χοσόνοφ

ΟΝαουρέν Κουρουγκλίεβ προκρίθηκε στον τελικό της κατηγορίας των 86κ. της ελευθέρας πάλης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Θα διεκδικήσει το χάλκινο ο Χοσόνοφ.

Ο Νταουρέν Κουρουγκλίεβ προκρίθηκε στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ελευθέρας πάλης. Ο 31χρονος πρωταθλητής χωρίς να συναντήσει δυσκολίες επικράτησε 5-0 του Σλοβάκου Μπόρις Μακόεφ και προκρίθηκε πανηγυρικά στον τελικό των 86 κιλών.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Κουρουγκλίεβ έφτασε μέχρι τον τελικό χωρίς να δεχθεί πόντο από κανένα αντίπαλό του! Στον τελικό θα αντιμετωπίσει τον Μάιλς Ναζέμ Αμινέ από το Σαν Μαρίνο.

Κατά σειρά ο Κουρουγκλίεβ επικράτησε 11-0 του Ούγγρου Πάτρικ Πουεσπόεκι, 10-0 του Λετονού Άιβαρς Σαμουσόνοκς και 9-0 του Αζέρου Αμπουμπάκρ Αμπακάροφ, πριν κερδίζει και τον Σλοβάκο.

Θα διεκδικήσει το χάλκινο ο Χοσόνοφ

Ο Αζαμάτ Χοσόνοφ θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών. Ο 23χρονος Έλληνας πρωταθλητής εξασφάλισε μία θέση στον μικρό τελικό των 125 κιλών της ελευθέρας πάλης όπου θα διεκδικήσει την είσοδό του στο βάθρο των νικητών απέναντι στον Ούγγρο Ντάνιελ Λιγκέτι.

Ο Χοσόνοφ ξεκίνησε την πορεία του στο Ευρωπαϊκό του Ζάγκρεμπ ιδανικά. Επικράτησε 2-1 του Σέρβου Νουρασούλοβ και πέρασε στα προημιτελικά όπου έχασε από τον Γεωργιανό Πετριασβίλι, ο οποίος έφτασε μέχρι τον τελικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ