ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες, πινγκ πονγκ: Αναχωρεί για το Παρίσι με υψηλές βλέψεις ο Παναγιώτης Γκιώνης

Ο Παναγιώτης Γκιώνης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο
Ο Παναγιώτης Γκιώνης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο SPORTSIMAGES.GR

Ο Παναγιώτης Γκιώνης αναχωρεί την Τρίτη (23/07) το πρωί για το Παρίσι με τη φιλοδοξία να συνδυάσει την ισοφάριση του πανελληνίου ρεκόρ των έξι Ολυμπιακών συμμετοχών με πολύ καλή πορεία και νέες σπουδαίες εμφανίσεις. 

Ο Παναγιώτης Γκιώνης αναχωρεί την Τρίτη (23/07) για το Παρίσι, προκειμένου να λάβει μέρος στο Ολυμπιακό τουρνουά πινγκ πονγκ, που θα γίνει στο South Paris Arena 4 από τις 27 Ιουλίου μέχρι τις 10 Αυγούστου. Ο Έλληνας πρωταθλητής θα συμμετάσχει σε Ολυμπιακούς Αγώνες για 6η φορά και μάθει τον αντίπαλό του και πότε θα κάνει πρεμιέρα στην κλήρωση της Τετάρτης (24/07).

"Τέρμα τα... ψέματα, μπήκαμε στην τελική ευθεία. Περιμένουμε με ανυπομονησία το Ολυμπιακό τουρνουά, λίγες ημέρες έμειναν για την έναρξη, αρχίζει να εμφανίζεται και το άγχος, γιατί περιμένεις και την κλήρωση, η οποία είναι σημαντική για όλους τους αθλητές", δήλωσε ο Γκιώνης, λίγες ώρες πριν από την αναχώρηση για τη γαλλική πρωτεύουσα και συμπλήρωσε:

"Είμαι πολύ καλά προετοιμασμένος, οι προπονήσεις πήγαν καλύτερα από τις προσδοκίες μου. Ειδικά στη Δανία τις τελευταίες ημέρες ήμουν σε τρομερή κατάσταση. Έχω αυτοπεποίθηση και θεωρώ ότι αν είμαι και λίγο τυχερός στην κλήρωση θα τα πάω καλά. Το σίγουρο είναι ότι μέσα μου νιώθω εξαιρετικά και θα δώσω το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων μου για το καλύτερο".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ