ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες, Τζα - Γκιώνης 4-2: Έφτασε κοντά στην ολική ανατροπή, αλλά λύγισε από τον Αμερικανό και αποκλείστηκε στη φάση των 32

/  2024 / 5  (  / EUROKINISSI)
/ 2024 / 5 ( / EUROKINISSI) ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Ο Παναγιώτης Γκιώνης προσπάθησε να κάνει την ολική ανατροπή κόντρα στον Αμερικανό Κανάκ Τζα, ωστόσο έχασε με 4-2 games και αποκλείστηκε από τη φάση των 32 του ολυμπιακού τουρνουά πινγκ πονγκ.

Μετά το μουδιασμένο του ξεκίνημα, στο οποίο βρέθηκε πίσω με 3-0 games, ο Παναγιώτης Γκίωνης έκανε την αντεπίθεσή του, μείωσε σε 3-2, αλλά ο Κανάκ Τζα τον λύγισε με 4-2 games και αποκλείστηκε στη φάση των 32 του ολυμπιακού τουρνουά πινγκ πονγκ.

Έτσι, έφτασε στο τέλος της η 6η παρουσία του 44χρονου Έλληνα αθλητή σε Ολυμπιακούς Αγώνες, χωρίς να καταφέρει για ακόμη μία φορά στα σημεία να πάρει την πρόκριση για τον γύρο των 16.

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΙΩΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ