Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Α1 πόλο ανδρών: Άνετη επικράτηση για ΝΟ Βουλιαγμένης και ΠΑΟΚ, οριακή νίκη για τη Γλυφάδα

Α1 πόλο ανδρών: Άνετη επικράτηση για ΝΟ Βουλιαγμένης και ΠΑΟΚ, οριακή νίκη για τη Γλυφάδα
Βουλιαγμένη-Πόλο INTIME SPORTS

Η Βουλιαγμένη επικράτησε εύκολα της Λάρισας, κάνοντας το 2/2 στο πρωτάθλημα, ενώ με νίκες συνέχισαν τόσο ο ΠΑΟΚ, όσο και η Γλυφάδα

Στη δεύτερη αγωνιστική της Α1 πόλο ανδρών, ΠΑΟΚ και ΝΟ Βουλιαγμένης εξασφάλισαν με άνεση τους βαθμούς της νίκης, επικρατώντας της ΝΕ Πατρών και του ΝΟ Λάρισας αντίστοιχα. Με νίκες συνέχισαν εξάλλου, η Γλυφάδα, ο Υδραϊκός και η Χίος, που κέρδισε εκτός έδρας την ΑΕΚ.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ EXALCO 13-8

Σε ρυθμούς ρελαντί, ο ΝΟ Βουλιαγμένης επικράτησε στην έδρα του, στον Λαιμό, επί του νεοφώτιστου ΝΟ Λάρισας Exalco με 13-8, για τη 2η αγωνιστική της Α1 Ανδρών και στο πλαίσιο του Α' Ομίλου κι έκανε το "2 στα 2"

Οι παίκτες του Βουγιατσίνοβιτς είχαν τα ηνία καθ' όλη της διάρκεια του αγώνα, αφού ήταν ανώτεροι τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση, γεγονός που τους έδωσε ένα ισχυρό προβάδισμα. Αυτή τη διαφορά οι γηπεδούχοι την διατήρησαν και πανηγύρισαν εύκολα τη νίκη.

Οκτάλεπτα: 4-2, 2-2, 5-1, 2-3.

Δείτε τις συνθέσεις, τα γκολ, τα στατιστικά και αναλυτικά τα στοιχεία ΕΔΩ.

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO - ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ 27-9

Με εντυπωσιακό τρόπο έφτασε ο ΠΑΟΚ Domus Ergo στην πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών. Καταιγιστικός ο δικέφαλος του Βορρά επιβλήθηκε με 27-9 επί της νεοφώτιστης στη μεγάλη κατηγορία ΝΕ Πατρών, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Β' Ομίλου.

Ο Δικέφαλος ήταν καταιγιστικός και από την πρώτη στιγμή του αγώνα είχε πατημένο το πόδι στο γκάζι, δημιουργώντας μία μεγάλη διαφορά νωρίς στην αναμέτρηση, εξέλιξη που καθόρισε σε μεγάλο βαθμό το τελικό αποτέλεσμα. Αξίζει να σημειωθεί πως οι γηπεδούχοι μέτρησαν 11 διαφορετικούς σκόρερ.

Οκτάλεπτα: 6-1, 6-2, 6-2, 9-4.

Δείτε τις συνθέσεις, τα γκολ, τα στατιστικά και αναλυτικά τα στοιχεία ΕΔΩ.

ΝΟ ΧΙΟΥ - ΑΕΚ 9-17

Τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμους αγώνες στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών και μάλιστα με εντυπωσιακή εμφάνιση, πέτυχε ο ΝΟ Χίου, αυτή τη φορά εκτός έδρας. Η ομάδα του Μάκη Βολτυράκη επιβλήθηκε με 17-9 επί της ΑΕΚ, στην έδρα της Ένωσης, στο κολυμβητήριο του Αλίμου, για τη 2η αγωνιστική του Β' Ομίλου.

Την δεύτερη συνεχόμενη ήττα γνώρισε η ΑΕΚ, η οποία δεν κατάφερε να περιορίσει τα επιθετικά όπλα της Νο Χίου, ενώ και στην επίθεση υστέρησε, μιας και η αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων ήταν υποδειγματική. Για τους νικητές, οι Πανταζόπουλος και Αγιωργούσης ήταν οι κορυφαίοι σκόρερ του ματς, μετρώντας 4 τέρματα εκατέρωθεν.

Οκτάλεπτα: 3-6, 3-5, 2-2, 1-4.

Δείτε τις συνθέσεις, τα γκολ, τα στατιστικά και αναλυτικά τα στοιχεία ΕΔΩ.

ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ - ΥΔΡΑΪΚΟΣ 10-12

Ο Υδραϊκός “άλωσε” το “Αντ. Πεπανός” της Πάτρας και πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών. Η ομάδα του Νίκου Καραμάνη επιβλήθηκε με 12-10 επί του ΝΟ Πατρών στην αχαϊκή πρωτεύουσα, το Σάββατο (19/10) το απόγευμα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Α' Ομίλου.

Ο Υδραϊκός πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, με τον ίδιο να ελέγχει για το μεγαλύτερο διάστημα τον αγώνα. Το τελικό σκορ 12-10 ήρθε έπειτα από την προσπάθεια των παικτών του ΝΟ Πατρών να μειώσουν προς το τέλος του ματς, η οποία όμως έμεινε ανολοκλήρωτη.

Οκτάλεπτα: 2-4, 2-4, 3-3, 3-1.

Δείτε τις συνθέσεις, τα γκολ, τα στατιστικά και αναλυτικά τα στοιχεία ΕΔΩ.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 10-9

Συναρπαστικό ματς με φινάλε γκραν γκινιόλ έγινε στο κολυμβητήριο “Αντ. Δημητρόπουλος” της Γλυφάδας, με τον εδρούχο ΑΝΟΓ να παίρνει τελικά την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, με ανατροπή στο φινάλε. Η ομάδα του Γιώργου Παπαδόπουλου επιβλήθηκε με 10-9 επί του ΓΣ Περιστερίου, για την 2η αγωνιστική του Β' Ομίλου της Α' φάσης, το μεσημέρι του Σαββάτου (19/10).

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με του Περιστεριώτες να κάνουν ένα μεγάλο σερί, φτάνοντας το σκορ στο 6-1. Παρόλο που η αρχή υποδείκνυε πως η νίκη έχει σ μεγάλο βαθμό κριθεί, οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω και επέστρεψαν, μειώνοντας τη διαφορά, ενώ στη συνέχεια μάλιστα πέρασαν μπροστά (9-7). Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 9-9, όμως ο Αλέξανδρος Ηλιόπουλος πέτυχε το νικητήριο γκολ 51 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε.

Οκτάλεπτα: 0-4, 2-2, 6-1, 2-2.

Δείτε τις συνθέσεις, τα γκολ, τα στατιστικά και αναλυτικά τα στοιχεία ΕΔΩ.

Αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

  • Παλαιό Φάληρο - Εθνικός Πειραιά 8-7
  • ΑΝΟ Γλυφάδας - ΓΣ Περιστερίου 10-9
  • ΝΟ Βουλιαγμένης - Νο Λάρισας EXALCO 13-8
  • ΠΑΟΚ DOMUS ERGO - ΝΕ Πατρών 27-9
  • Νο Πατρών -Υδραϊκός 10-12
  • ΑΕΚ - ΝΟ ΧΙΟΥ 9-17
  • ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Απόλλων Σμύρνης
  • Πανιώνιος - Παναθηναϊκός
TAGS Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΠΑΟΚ ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ