Α1 ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Α1 Πόλο Γυναικών: Άνετα η Βουλιαγμένη τον Εθνικό, νίκες για Γλυφάδα και Πανιώνιο, μοιρασιά στην Ηλιούπολη

Η Έλενα Ξενάκη με το σκουφάκι της Βουλιαγμένης
Η Έλενα Ξενάκη με το σκουφάκι της Βουλιαγμένης ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ / INTIME SPORTS

Η Βουλιαγμένη δεν συνάντησε αντίσταση απέναντι στον Εθνικό, τον οποίο και νίκησε 21-6 για τη 2η αγωνιστική της Α1 Πόλο Γυναικών. ΓΣ Ηλιούπολης και ΑΕΚ μοιράστηκαν από έναν βαθμό ενώ νίκες πανηγύρισαν η Γλυφάδα, ο Πανιώνιος και ο ΝΟ Χανίων.

Επίδειξη δύναμης έκανε η Βουλιαγμένη απέναντι στον Εθνικό, τον οποίο και διέλυσε με 21-6 εκτός έδρας για τη 2η αγωνιστική της Α1 Πόλο Γυναικών. Η ομάδα της Κικής Λιόση είχε πολυφωνία στην επίθεση με 11 διαφορετικές σκόρερ ενώ τα περισσότερα γκολ σημείωσε η Γιάουστρα με πέντε.

Τα οκτάλεπτα: 1-6, 0-5, 2-7, 3-3.

Σε ντέρμπι εξελίχθηκε ο αγώνας του ΓΣ Ηλιούπολης με την ΑΕΚ, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με 11-11. Οι νεοφώτιστες είχαν τον έλεγχο για το μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα όμως η Ένωση κατάφερε να πάρει την ισοπαλία με το γκολ της Ξένιας Πέττα στα 00:41 πριν το φινάλε.

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 2-2, 3-1, 3-5

Το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα έκανε ο Πανιώνιος, ο οποίος πέρασε με 20-8 από τη Χίο απέναντι στην ΠΕΚΕ Βροντάδου. Το παιχνίδι ήταν γιορτή για τους γηπεδούχους όμως οι κυανέρυθρες ήταν κυρίαρχες και πανηγύρισαν μια άνετη νίκη. Η Μπιτσάκου και η Λαμπροπούλου σημείωσαν από τρία γκολ για την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 1-7, 2-4, 4-7

Μεγάλο διπλό στο Ποσειδώνιο πανηγύρισε ο ΑΝΟ Γλυφάδας που νίκησε 14-10 τον ΠΑΟΚ ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοσή του στα μέσα του δεύτερου οκταλέπτου. Η διαφορά που έχτισαν οι φιλοξενούμενες στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ήταν αρκετή για να τους χαρίσει τη νίκη.

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 3-5, 3-3, 3-3.

Τις νίκες του στην Α1 Πόλο Γυναικών ζευγάρωσε ο ΝΟ Χανίων που επικράτησε με 13-7 του ΝΟ Ρεθύμνου. Οι Ινάμπα και Καβακούτσι έκαναν ντεμπούτο για τις τυπικά φιλοξενούμενες και έκαναν καλή εμφάνιση σημειώνοντας από τρία γκολ έκαστη. Ακόμη τρία γκολ πέτυχε και η Κώτσια.

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 0-3, 3-3, 3-4

Θυμίζουμε πως την Παρασκευή (18/10) ο Ολυμπιακός πήρε το πρώτο ντέρμπι της σεζόν απέναντι στον Άλιμο με 12-10 εκτός έδρας.

TAGS Α1 ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΕΚ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ