Α1 ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Άλιμος - Ολυμπιακός 10-12: Οι ερυθρόλευκες πήραν το πρώτο ντέρμπι της σεζόν και συνεχίζουν αήττητες

Στιγμιότυπο από το Άλιμος - Ολυμπιακός στην Α1 πόλο γυναικών
Στιγμιότυπο από το Άλιμος - Ολυμπιακός στην Α1 πόλο γυναικών EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός πήρε το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς στην Α1 Πόλο Γυναικών, επικρατώντας 10-12 του Αλίμου σ' ένα φανταστικό ματς.

Ο Ολυμπιακός, που κατέκτησε το Super Cup απέναντι στον Εθνικό και στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στην ΑΕΚ, την οποία και διέλυσαν με 29-4, πήρε και το πρώτο ντέρμπι της σεζόν στην Α1 Πόλο Γυναικών με 10-12 κόντρα στον Άλιμο.

Το παιχνίδι είχε εξαρχής γρήγορο ρυθμό, με τα δύο πρώτα οκτάλεπτα να είναι αρκετά ισορροπημένα. Ο Άλιμος προηγήθηκε με την Ασημάκη και τη Μαρλέτα με 2-1, όμως οι ερυθρόλευκες με τρία σερί γκολ στο δεύτερο οκτάλεπτο ισοφάρισαν σε 5-5 τις γηπεδούχες.

Στο τρίτο οκτάλεπτο οι ερυθρόλευκες ήταν καταιγιστικές, δεν επέτρεψαν στον Άλιμο να σκοράρει και με τρία γκολ απέκτησαν σημαντικό προβάδισμα με 5-8.

Στο τελευταίο μέρος, η Ελληνιάδη πέτυχε το πρώτο γκολ του Αλίμου μετά από πολλά λεπτά, μειώνοντας σε 6-8, όμως ο Ολυμπιακός απάντησε άμεσα με την Τριχά.

Η Ελληνιάδη σκόραρε ξανά, όμως οι ερυθρόλευκες κέρδισαν πέναλτι με τη Νίνου να κάνει το 7-10. Ωστόσο, η ομάδα του Βέργου επέστρεψε και με δύο σερί γκολ μείωσε σε 9-10.

Οι ερυθρόλευκες δεν επέτρεψαν στον Άλιμο να ισοφαρίσει, αλλά με τα τέρματα των Τριχά και Μυριοκεφαλιτάκη έκανε το 9-12, για να μειώσει στο τέλος η Μαρλέτο σε 10-12 για την ομάδα της, διαμορφώνοντας και το τελικό σκορ.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 3-4, 0-3, 5-4

TAGS Α1 ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ