ΠΟΛΟ

Ανοιχτοί λογαριασμοί για ΝΟΒ-Χίο

Ανοιχτοί λογαριασμοί για ΝΟΒ-Χίο
Άντριτς και παίκτες (Χίος)

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 12-11 επί της Βουλιαγμένης, πήρε η Χίος. Στους "4" ο Πανιώνιος

Παρά το γεγονός ότι ο ΝΟΒ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί μέχρι και με 4-1 στο δεύτερο οκτάλεπτο, οι φιλοξενούμενοι έκαναν την αντεπίθεσή τους και ισοφάρισαν σε 4-4 λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους.
Με ένα εκπληκτικό γκολ από το κέντρο της πισίνας, ο Φρανίτσεβιτς, διαμόρφωσε το 5-4 του ημιχρόνου, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για την ομάδα των νοτίων προαστίων.

Στο τέλος της τρίτης περιόδου, η διαφορά για τη Βουλιαγμένη έφτασε και πάλι στα δύο γκολ (7-5), με τον Κροάτη να σκοράρει εκ νέου, αλλά οι Χιώτες επανήλθαν και χάρη σε τέρμα του Γιώργου Φουντούλη 1.30 λεπτό πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας, ισοφάρισαν σε 9-9 κι έστειλαν το παιχνίδι στην παράταση.

Εκεί η ομάδα του Ντράγκαν Άντριτς, έδειξε μεγαλύτερη ψυχραιμία και παρότι βρέθηκε πίσω με 11-10 χάρη σε γκολ του Αφρουδάκη, γύρισε το ματς βασιζόμενη στον Τέττερη. Ο έμπειρος άσος, αρχικά ισοφάρισε σε 11-11 και στη συνέχεια εκμεταλλεύθηκε την αδράνεια του Φρανίτσεβιτς που δεν τον μάρκαρε και "έγραψε" το τελικό 11-12 που έδωσε και πάλι το πλεονέκτημα έδρας στους "νησιώτες".

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 3-3, 2-2, 2-3, Παράταση: 1-1, 1-2

Τα γκολ των δύο ομάδων:

Βουλιαγμένη (Γιαννουρής): Φρανίτσεβιτς 4, Κατσαούνης 2, Αφρουδάκης 2, Μιτελούδης, Ευάγγελος Δουδέσης, Καρούντζος

Χίος (Άντριτς): Γιώργος Φουντούλης 3, Γιάννης Φουντούλης 3, Τέττερης 2, Ντούλος 2, Παππάς, Ελμισιάν

Παλαιό Φάληρο-Πανιώνιος: 8-9
Σε ένα ματς για γερά νεύρα, στο "Ρέστειο" κολυμβητήριο, ο Πανιώνιος, επικράτησε με 9-8 του Παλαιού Φαλήρου και προκρίθηκε στους "4" του Πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι ως το τελευταίο οκτάλεπτο, αλλά με το σκορ ισόπαλο 6-6, ο Ζάχος Αναστασιάδης, σημείωσε δύο συνεχόμενα τέρματα και κατάφερε να "καθαρίσει" το παιχνίδι για την ομάδα του που στον ημιτελικό των πλέι οφ θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 2-3, 3-3, 2-2

Τα γκολ των δύο ομάδων:

Παλαιό Φάληρο (Βλάχος): Κατσουλάκης 3, Βουκίσεβιτς 2, Κόχειλας 2, Δικαίος

Πανιώνιος (Λούδης): Θωμάκος 4, Αναστασιάδης 2, Μίραλης, Μουρίκης, Γκέργκελι

























ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ