ΠΟΛΟ

Ανοίγει η αυλαία στην 6η αγωνιστική της Α1 ανδρών

Ανοίγει η αυλαία στην 6η αγωνιστική της Α1 ανδρών
Χατζηδάκης

Στη Βουλιαγμένη ανοίγει την Παρασκευή η αυλαία της έκτης αγωνιστικής στην Α1 ανδρών με το ΝΟΒ-ΝΟΠ

Η ομάδα του Γιάννη Γιαννουρή αποτελεί το φαβορί για την αναμέτρηση αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμήσει τους Πατρινούς που προέρχονται από τη σπουδαία νίκη επί του Εθνικού (Πρωτάθλημα) αλλά και την επικράτηση απέναντι στη Λάρισα (Κύπελλο).
Από εκεί και πέρα τα παιχνίδια θα διεξαχθούν το Σάββατο με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον να συγκεντρώνεται στο "Ιωνικό" κολυμβητήριο της Χίου όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται σε ένα ντέρμπι... τετράδας το Παλαιό Φάληρο. Οι δύο ομάδες προέρχονται από ήττες, η μεν Χίος από τη Βοϊβοντίνα για το LEN Trophy και το δε Φάληρο από τον ΝΟΒ για την Α1. Οι παίκτες του Δημήτρη Μαυρωτά θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευθούν το πλεονέκτημα έδρας για να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα αλλά και οι φιλοξενούμενοι έχουν αποδείξει μέχρι στιγμής ότι διαθέτουν την ποιότητα για να χτυπήσουν ένα τέτοιο ματς.

Όσο για τον πρωτοπόρο και αήττητο Ολυμπιακό, αγωνίζεται στην Πάτρα με τη ΝΕΠ και αποτελεί ακράδαντο φαβορί για να κάνει το "6 στα 6" στην Α1 και να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο το 2008 σε ένα ματς που δεν θα παίξει και πάλι ο τραυματίας Ντόσκας.

Ο πρώην "Αυτοκράτορας" του ελληνικού πόλο, Εθνικός, υποδέχεται στον Πειραιά τον ΠΑΟΚ. Οι παίκτες του Κρητικού χρειάζονται τη νίκη αφού την προηγούμενη αγωνιστική στην Πάτρα ηττήθηκαν από τον ΝΟΠ και "καίγονται" για βαθμούς, όπως φυσικά και ο "Δικέφαλος" που ισοβαθμεί στην προτελευταία θέση με τα Χανιά που υποδέχονται στην Κρήτη τον Πανιώνιο, ο οποίος μετά τη νίκη επί της Σαντ Αντρέου στην Ισπανία δεν αναμένεται να συναντήσει δυσκολίες εναντίον της ομάδας του Μαχαίρα.

Τέλος, εύκολο έργο έχει ο Παναθηναϊκός που στην έδρα του ουραγού Ηρακλή δεν θα αφήσει την ευκαιρία να πάρει ακόμα δύο βαθμούς, χαμένη και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά τις ήττες από Ολυμπιακό και Πανιώνιο.

Το πρόγραμμα της έκτης αγωνιστικής:

Παρασκευή (19/12)
Κολυμβητήριο Λαιμού (19:00): Βουλιαγμένη-ΝΟΠ (Σκαλοχωρίτης, Μπουδραμής)

Σάββατο (20/12)
"Ιωνικό" κολυμβητήριο (15:00): Χίος-Παλαιό Φάληρο (Μοίραλης, Σπανούδης)
Κολυμβητήριο Χανίων (18:00): Χανιά-Πανιώνιος (Κουρέτας, Πολυχρονόπουλος)
"Ποσειδώνιο" κολυμβητήριο (19:00): Ηρακλής-Παναθηναϊκός (Αχλαδιώτης, Κωνσταντινίδης)
Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά (19:00): Εθνικός-ΠΑΟΚ (Σταυρόπουλος, Σκαλοχωρίτης)
Κολυμβητήριο "Αντώνης Πεπανός": (19:00) ΝΕ Πατρών-Ολυμπιακός (Σταυρίδης, Βασιλείου)


















ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ