CHAMPIONS LEAGUE ΠΟΛΟ

Champions League: Ο Άλιμος και η Βουλιαγμένη στους ομίλους, στο Euro Cup ο Πανιώνιος, η Γλυφάδα και ο Εθνικός

Champions League: Ο Άλιμος και η Βουλιαγμένη στους ομίλους, στο Euro Cup ο Πανιώνιος, η Γλυφάδα και ο Εθνικός
Οι παίκτριες του Αλίμου ΝΑΣ πανηγυρίζουν INTIME SPORTS

Η Ελλάδα θα έχει τρεις ομάδες στο Champions League με τον Άλιμο και τη Βουλιαγμένη να πλαισιώνουν τον Ολυμπιακό στη φάση των ομίλων. Στο Euro Cup θα συνεχίσουν ο Πανιώνιος, η Γλυφάδα και ο Εθνικός.

Το παζλ της φάσης των ομίλων του Champions League Πόλο Γυναικών συμπληρώθηκε με τον Άλιμο και τη Βουλιαγμένη να είναι μαζί με τον Ολυμπιακό ανάμεσα στις 16 ομάδες που θα δώσουν το παρών στην κορυφαία διοργάνωση.

Η ομάδα του Πάνου Βέργου νίκησε την Κυριακή (6/10) την Πάντοβα με 17-10 και έκανε το τέσσερα στα τέσσερα στον Γ' Προκριματικό Όμιλο. Ο Άλιμος είχε πολυφωνία στην επίθεση με τις Μέγκενς, Μαρλέττα και Κοντογιάννη να σημειώνουν από τρία γκολ. Πρώτη και αήττητη είχε περάσει νωρίτερα από τον Ε' Όμιλο η Βουλιαγμένη ενώ ο Ολυμπιακός είχε εξασφαλίσει απευθείας εισιτήριο.

Σημειώνεται πως η κλήρωση των ομίλων θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (7/10) στο Ζάγκρεμπ.

Οκτάλεπτα: 0-5, 2-4, 2-2, 6-6.

ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ (Πάνος Βέργος): Σταματοπούλου, Μέγκενς 3, Χυδηριώτη 3, Ελληνιάδη , Αφρ. Μπιτσάκου , Χαλδαίου, Ασημάκη 2, Πάτρα, Κοβάτσεβιτς 2, Ριμπάνσκα 1, Μαρλέττα 3, Κοντογιάννη 3, Λάζαρη.

Τα γκολ της Πάντοβα σημείωσαν: Μίλλο 4, Κασσάρα 3, Μπατσέλε 1, Σάαπ 1, Πέντλευ 1.

Αναλυτικά οι 16 ομάδες της φάσης των ομίλων του Champions League: Ολυμπιακός, Σαμπαντέλ, Ματαρό, Οριζόντε Κατάνια, Ουίπεστ, Φερεντσβάρος, Σαν Αντρέου, Πόλαρ Μπίαρς, Ζούγκλο, Ντουναουιβάρος, Άλιμος ΝΑΣ, Πάντοβα, Τεράσα, Ρόμα, ΝΟ Βουλιαγμένης, Ντονκ.

Με τρεις εκπροσώπους και στο Euro Cup

Η Ελλάδα θα έχει τρεις ομάδες και στο Euro Cup. Ο λόγος για τον Πανιώνιο, τη Γλυφάδα και τον Εθνικό. Οι κυανέρυθρες νίκησαν 18-14 τη Ράπαλο με την Αρίμα να πετυχαίνει πέντε γκολ και την Σταυρίδου να προσθέτει ακόμη πέντε.

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 3-4, 6-5, 2-6

ΡΑΠΑΛΟ: Γκαγιάρντι 5, Μπιάνκο 2, Κούντελα 2, Μπιανκόνι 2, Ζανέτα 1, Μαρσιάλις 1, Μπαλέστι 1.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Τάσος Παπαναστασίου): Γκανγκλ, Αρίμα 7, Παπαδοπούλου, Ρακιντζή, Άλεν 2, Μαστρόκαλου, Καραγιάννη, Ε.Λούδη 2, Σταυρίδου 5, Δουλή, Δ.Παπαναστασίου 2, Λαμπροπούλου, Κάτσιου.

Από την άλλη μεριά, η Γλυφάδα νίκησε 14-10 τη Σπαντάου με πρώτη σκόρερ την Μουστακαρία που σημείωσε τέσσερα τέρματα.

Τα οκτάλεπτα: 1-4, 1-2, 2-3, 6-5

ΣΠΑΝΤΑΟΥ: Ι.Ντέικε 5, Χόβαρθ 2, Τζ. Ντέικε 2, Μακ Ντόναλντ 1.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ IREPAIR (Αργύρης Θεοδωρόπουλος): Γουίλιαμς, Π.Νίνου 2, Μουστακαρία 4, Α.Λούδη 1, Γρηγοροπούλου 1, Καλαϊτζή, Γκίλα 1, Τέρνερ, Κανελλοπούλου 1, Τζωρτζακάκη 3, Λασκαρίδου 1, Σαλταμανίκα, Τσιάρα.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΠΟΛΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ