EUROCUP

Χάποελ Γιόκναμ - Εθνικός 13-18: Το εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο του έδωσε τη πολύτιμη νίκη στο Euro Cup

Χάποελ Γιόκναμ - Εθνικός 13-18: Το εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο του έδωσε τη πολύτιμη νίκη στο Euro Cup
INTIME SPORTS

Ο Εθνικός με τις Μπέτα, Μαμόγλου και Κανετίδου σε μεγάλη μέρα κέρδισε με 18-13 τη Χάποελ Γιόκναμ και έκανε το πρώτο βήμα για την κατάκτηση μίας εκ των τριών πρώτων θέσεων στον Β΄ προκριματικό όμιλο του Euro Cup γυναικών

Με νίκη ξεκίνησε ο Εθνικός τους αγώνες του στον Β΄προκριματικό όμιλο του Euro Cup πόλο γυναικών, στο Βερολίνο, καθώς επιβλήθηκε της ισραηλινής Χάποελ Γιόκναμ με 18-13, σε ένα ματς χορταστικό από γκολ και θέαμα.

Σε λίγες ώρες και συγκεκριμένα στις 19:00, τα κορίτσια του Ορέστη Σαλάχα θα αντιμετωπίσουν την οικοδέσποινα γερμανική Σπαντάου και χρειάζονται το τρίποντο για να κάνουν ένα ακόμη βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η ελληνική ομάδα έβαλε τις βάσεις για τη νίκη από νωρίς, στο ματς με τη Γιόκναμ, προηγήθηκε και με επτά γκολ διαφορά (5-12, 6-13 και 7-14) με τις Ισραηλινές να μειώνουν στο φινάλε. Κορυφαίες σκόρερ οι Μπέτα και Μαμόγλου (από 4 γκολ έκαστη).

Για τη Χάποελ, η Μαρία Μπογκατσένκο πέτυχε έξι τέρματα.

Θυμίζουμε ότι στους δύο ομίλους που συμμετέχουν πέντε ομάδες προκρίνονται οι τρεις, ενώ σε εκείνον που βρίσκονται τέσσερις προκρίνονται οι δύο.

Οκτάλεπτα: 3-7, 2-5, 2-2, 6-4.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Σαλάχας): Τζούρκα, Μαργαρίτη, Γαλανοπούλου, Μπέτα 4, Μαμόγλου 4, Τσιμάρα 2, Χατζηκυριακάκη 2, Μιλίτσεβιτς, Οικονόμου, Κανετίδου 3, Μπενέκου 2, Κάσσαρη 1, Μπεκρή.

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής

  • Χάποελ Γιόκναμ - Εθνικός 13-18
  • Καταλούνια - Ντε Ζάαν 10 - 13
  • Σπαντάου: Ρεπό

Η βαθμολογία

  1. Εθνικός 3
  2. Ντε Ζάαν 3
  3. Καταλούνια 0
  4. Χάπεολ Γιόκναμ 0
  5. Σπαντάου 0 *

*ματς λιγότερο

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου

  • 19:00 Σπαντάου - Εθνικός
  • 21:00 Καταλούνια - Χάποελ Γιόκναμ
  • Ρεπό: Ντε Ζάαν
TAGS EUROCUP ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ