ΠΟΛΟ

Δεύτερος στον όμιλό του ο ΝΟΒ

Δεύτερος στον όμιλό του ο ΝΟΒ
Χάτεν

Ισόπαλος 9-9 με τη Βοϊβοντίνα αναδείχθηκε ο ΝΟΒ που κατέκτησε τη δεύτερη θέση στον όμιλό του

Παρά την πολύ καλή εμφάνιση οι παίκτες του Γιάννη Γιαννουρή έχασαν την ευκαιρία να επικρατήσουν αφού αστόχησαν στην τελευταία επίθεση του αγώνα. Έτσι πέρασαν ως δεύτεροι στους "16" αφού είχαν τους ίδιους βαθμούς με τη Βοϊβοντίνα (7) αλλά με χειρότερη διαφορά γκολ.
Αυτό σημαίνει ότι στην κλήρωση για την επόμενη φάση που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Νοεμβρίου στη Βουδαπέστη ο ΝΟΒ θα κληθεί να αντιμετωπίσει μία από τις πρώτες των άλλων ομίλων (Κατάρο, Μπαρτσελόνα, Χόνβεντ, Καζάν, Πανιώνιος, Ποσίλιπο, Ντιναμό Μόσχας).

Ο αγώνας
Το ξεκίνημα για τον ΝΟΒ ήταν πολύ κακό αφού έμεινε πίσω στο σκορ με 0-3 σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε η πρώτη περίοδος στην οποία η Βοϊβοντίνα ήταν σαφώς ανώτερη.

Έπρεπε να περάσει το πρώτο οκτάλεπτο για να «ξεκολλήσει» η Βουλιαγμένη με ένα γκολ του Χατζηγούλα στον παίκτη παραπάνω μετά από αποβολή που πήρε ο Χατζηδάκης. Από εκείνο το σημείο και μετά το παιχνίδι άρχισε να ισορροπεί αφού ο Αγγελίδης μείωσε στο γκολ, πριν ο Τσουκ που ήταν και ο καλύτερος παίκτης για τους Σέρβους κάνει το 4-2. Το 4-3 με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος διαμόρφωσε ο Ματουτίνοβιτς με πέναλτι.

Φανερά βελτιωμένος ήταν ο ΝΟΒ στην τρίτη περίοδο στην αρχή της οποίας ο Ελμισιάν ισοφάρισε στον παίκτη παραπάνω σε 4-4 και ο Χάτεν στη συνέχεια έδωσε για πρώτη φορά το προβάδισμα στην ομάδα του με 5-4. Από εκεί και μετά το παιχνίδι ήταν ντέρμπι και οι δύο ομάδες εναλλάσσονταν στην πρωτοπορία του σκορ. Με ένα σερί 2-0 οι Σέρβοι πέρασαν εκ νέου μπροστά με 7-6 αλλά ο Χάτεν σκόραρε και πάλι για να ισοφαρίσει σε 7-7 στο τέλος του τρίτου οκταλέπτου.

Η τελευταία περίοδος ήταν για γερά νεύρα αφού και πάλι ο Χάτεν πέτυχε γκολ στον παίκτη παραπάνω για να βάλει τη Βουλιαγμένη μπροστά με 8-7. Η απάντηση του Τσουκ ήταν άμεση με παλικαρίσιο γκολ από τον φουνταριστό αλλά 2.37 πριν τη λήξη ο Γούνας κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε και πάλι εύστοχα ο Ματουτίνοβιτς για να προηγηθεί με 9-8 ο ΝΟΒ. Δυστυχώς όμως για την ελληνική ομάδα ο Φιλίποβιτς απάντησε 15 δευτερόλεπτα μετά και το 9-9 έμεινε ως το τέλος του ματς αφού ο Αναστασιάδης έχασε την ευκαιρία να δώσει τη νίκη στην ομάδα του όταν 3 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη αστόχησε στον παίκτη παραπάνω.

Τα οκτάλεπτα: 3-0, 1-3, 3-4, 2-2

Οι συνθέσεις και οι σκόρερ των δύο ομάδων:

Στεάουα (Γοβάνοβιτς): Μαρίνκοβιτς, Βουξάνοβιτς, Ντράλιτς, Ιβόσεβιτς, Μίλιτσιτς, Βαπεζίσκι 1, Κάλινιτς 1, Όβουκα, Ράντζιτς 1, Κοβάτσεβιτς, Φιλίποβιτς 2, Τσουκ 4, Γιέρκοβιτς

ΝΟΒ (Γιαννουρής): Πρωτονοτάριος, Αναστασιάδης, Μιτελούδης, Χάτεν 4, Ελμισιάν 1, Γούνας, Αγγελίδης 1, Χατζηγούλας 1, Καρούντζος, Αφρουδάκης, Χατζηδάκης, Ματουτίνοβιτς 2, Τσαλκάνης

Στεάουα Βουκουρεστίου - Σαλγέιρος: 15-1
Στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας η Στεάουα πήρε τη μοναδική της νίκη στον όμιλο επικρατώντας με 15-1 της Σαλγέιρος. Έτσι η ομάδα από τη Ρουμανία κατέκτησε την τρίτη θέση στον όμιλο και άφησε τους Πορτογάλους στην τελευταία.

Η τελική βαθμολογία
1. Βοϊβοντίνα 7 (44-11)
2. ΝΟΒ 7 (35-14)
3. Στεάουα 3 (20-17)
4. Σαλγέιρος 0 (3-60)


























ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ