ΠΟΛΟ

Διαψεύσεις για Κούλη

Διαψεύσεις για Κούλη
Διαθεσόπουλος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στελέχη της ΚΟΕ διέψευσαν τις φήμες που ήθελαν τον Κούλη Ιωσηφίδη να αναλαμβάνει την Εθνική ανδρών

Παρά το γεγονός ότι δεν υπήρξε επίσημη τοποθέτηση από την Ομοσπονδία, από το περιβάλλον του προέδρου Δημήτρη Διαθεσόπουλου διέρρευσε ότι το σενάριο δεν είναι αληθές.
Τόσο το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο έμπειρος κόουτς όσο και ο τρόπος με τον οποίο είχε αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της Εθνικής ανδρών το 2002 (με ανταρσία των παικτών), είναι δύο στοιχεία που ελαχιστοποιούν τις πιθανότητες ανάληψης εκ νέου τη θέση του προπονητή.

Όσο για τον ίδιο δείχνει να μην καλοβλέπει την πιθανότητα επιστροφής του στους άνδρες, ενώ όσον αφορά στη διάδοχη κατάσταση στις γυναίκες η πλευρά της Ομοσπονδίας θεωρεί ακόμα ανέτοιμο τον Γιώργο Μορφέση να αναλάβει τη θέση του πρώτου προπονητή.

Αυτό πάντως που ξεκαθάρισε και στέλεχος της ΚΟΕ στο SPORT 24 είναι ότι όποιος προπονητής κι αν αναλάβει θα παραμείνει στο πόστο του μέχρι το τέλος του επόμενου Σεπτεμβρίου.

Το γεγονός αυτό δείχνει ότι μάλλον θα προτιμηθεί μία προσωρινή λύση για φέτος που δεν θα κοστίσει πολύ στην Ομοσπονδία η οποία αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και με δεδομένο ότι η Εθνική εκτός του World league δεν θα συμμετάσχει σε κάποια μεγάλη διοργάνωση (έχει αποκλειστεί από το Παγκόσμιο της Ρώμης).






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ