ΠΟΛΟ

Έκαναν το 1-0 Ολυμπιακός-Εθνικός-ΝΟΒ

Έκαναν το 1-0 Ολυμπιακός-Εθνικός-ΝΟΒ
Θεοδωρόπουλος

Με νίκες ξεκίνησαν τη δεύτερη φάση των πλέι οφ Ολυμπιακός, Εθνικός και Βουλιαγμένη

Όσον αφορά στη Βουλιαγμένη, έστω και δύσκολα, έκαμψε την αντίσταση του Παλαιού Φαλήρου (8-7) και πήρε προβάδισμα για την κατάκτηση της πέμπτης θέσης.
Ολυμπιακός-Χίος: 15-5
Την πρώτη από τις συνολικά δύο νίκες που χρειάζεται για να προκριθεί στους τελικούς της Α1 Ανδρών, πήρε ο Ολυμπιακός, που επικράτησε με 15-5 της Χίου, στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά.

Οι "ερυθρόλευκοι, προηγήθηκαν με 9-2 στο τέλος της δεύτερης περιόδου και "τελείωσαν" νωρίς το παιχνίδι, βάζοντας "γερές βάσεις" για την πρόκριση στον τελικό.

Η επόμενη προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ομάδων είναι την Πέμπτη (17/04) στο κολυμβητήριο της Χίου και αν ο Ολυμπιακός θέλει να κατακτήσει αήττητος το φετινό Πρωτάθλημα πρέπει να κάνει το 2-0.

Τα οκτάλεπτα: 6-2, 3-0, 3-2, 3-1

Τα γκολ των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Πάτερος): Νίκιτς 5, Χρήστος Αφρουδάκης 4, Σάντα 3, Κομάντινα, Θεοδωρόπουλος, Γιώργος Αφρουδάκης

Χίος (Άντριτς): Ντούλος 2, Μιμίδης, Γ. Φουντούλης, Μαυρέλος

Εθνικός-Πανιώνιος: 9-6
Παρά το γεγονός ότι ο Πανιώνιος αντιστάθηκε, ο Εθνικός κατάφερε να πάρει τη νίκη με 9-6, στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά. Έτσι οι "κυανόλευκοι" έκαναν το 1-0 στη σειρά και είναι πλέον το φαβορί για την πορόκριση στον τελικό.

Ηγέτης της ομάδας του Πειραιά, ήταν ο Καλακόνας, που είχε 4 γκολ, όσα σημείωσε από πλευράς "κυανέρυθρων" και ο Μουρίκης.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 4-2, 2-2, 2-1

Τα γκολ των δύο ομάδων:

Εθνικός (Βολτυράκης): Καλακόνας 4, Κοκκινάκης 2, Μυλωνάκης, Εμμανουηλίδης , Στελλάτος

Πανιώνιος (Λούδης): Μουρίκης 4, Θωμάκος, Γκέργκελι

Βουλιαγμένη-Παλαιό Φάληρο: 8-7
Το πρώτο βήμα για την κατάκτηση της πέμπτης θέσης του Πρωταθλήματος της Α1 ανδρών η οποία οδηγεί στο LEN Trophy, έκανε η Βουλιαγμένη, που επικράτησε με 8-7 του Παλαιού Φαλήρου, στο κολυμβητήριο του Λαιμού.

Ο ΝΟΒ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί με 3-0 στο ημίχρονο, βάζοντας τις βάσεις για το θετικό αποτέλεσμα.

Παρόλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και με ηγέτη τον Γιάννη Γαβαλά, κατάφεραν να προηγηθούν με 7-6 3.30 πριν τη λήξη του αγώνα.

Σε εκείνο το σημείο, όμως, οι παίκτες του Γιάννη Γιαννουρή, διατήρησαν την ψυχραιμία τους και χάρη σε δύο γκολ του Μιτελούδη, πήραν τη νίκη με 8-7 που αποτελεί το πρώτο βήμα για την έξοδο στην Ευρώπη.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Βουλιαγμένης, επί του Παλαιού Φαλήρου, τη φετινή περίοδο, αφού στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος, η ομάδα του Βλάχου (που στερήθηκε και σήμερα των υπηρεσιών του Κόλιανιν), είχε επικρατήσει και στις δύο αναμετρήσεις.

Τα οκτάλεπτα: 1-0, 2-0, 1-3, 4-4

Τα γκολ των δύο ομάδων:

Βουλιαγμένη (Γιαννουρής): Μιτελούδης 2, Καρούντζος 2, Κατσαούνης 2, Αγγελίδης 1, Φρανίτσεβιτς

Παλαιό Φάληρο (Βλάχος): Γιάννης Γαβαλάς 3, Δικαίος 2, Διονύσης Μητρόπουλος, Κόχειλας













































ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ