ΠΟΛΟ

Εκτός οι μεγάλοι από την Εθνική ανδρών

Εκτός οι μεγάλοι από την Εθνική ανδρών
Δούμπας

Εκτός Εθνικής ομάδας ανδρών άφησε κορυφαία ονόματα ο Τάσος Δούμπας ενόψει του World League

Το γεγονός ότι η μοναδική φετινή υποχρέωση της ομάδας είναι το World League έδωσε το δικαίωμα στον Έλληνα τεχνικό να δώσει ευκαιρίες στα νέα παιδιά ώστε να είναι έτοιμα για το μέλλον, στο οποίο αναμένεται να κληθούν εκ νέου κάποιοι από τους μεγάλους.
Aπό τους 13 παίκτες που αγωνίστηκαν στους Ολυμπιακούς αγώνες του Πεκίνο ο νέος κόουτς του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος κάλεσε μόλις τους 5 (Χρήστος Αφρουδάκης, Θεοδωρόπουλος, Μυλωνάκης, Ντόσκας και Μιτελούδης) ενώ άφησε εκτός τους Δεληγιάννη, Ρέππα, Σχίζα, Μάζη, Κοκκινάκη, Γιώργο Αφρουδάκη, Βλοντάκη και Θωμάκο.

Ανάμεσα στα νέα πρόσωπα που κλήθηκαν είναι ο Νίκος Ντούλος που σε ηλικία 28 ετών θα πάρει την ευκαιρία που ήθελε για να φορέσει το σκουφάκι της Εθνικής αλλά δεν του είχε δώσει ο Σάντρο Καμπάνια αλλά και δύο αθλητές γεννημένοι το 1989, ο Αλέξανδρος Γούνας από τη Βουλιαγμένη και ο Νίκος Μπατάκης από τα Χανιά που θα είναι οι νεότεροι της ομάδας.

Ο μέσος όρος ηλικίας των παικτών είναι τα 23 χρόνια, και ο κόουτς ξεκαθάρισε ότι στο μέλλον θα κληθούν κι άλλοι νέοι παίκτες: " Από τις κλήσεις απουσιάζουν κάποια παιδιά που θα κληθούν κι αυτά, στα επόμενα στάδια προετοιμασίας. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μεγάλη και αξιόλογη μάζα αθλητών, με στόχο τον έντονο συναγωνισμό ώστε να έχουμε και την καλύτερη δυνατή επιλογή, των ικανότερων στο τέλος".

"Κάποιοι από αυτούς ήδη είναι πρωταγωνιστές ενώ και οι υπόλοιποι μπορούν να γίνουν τα επόμενα χρόνια. Όσον αφορά τον αγώνα μας με τη Γαλλία, είναι ο πρώτος στο νέο ξεκίνημα που επιχειρεί η Εθνική ομάδα. Θέλουμε να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε. Έχουμε την δυνατότητα, αλλά και την ικανότητα

".

Αναλυτικά ο νέος Ομοσπονδιακός τεχνικός κάλεσε τους: Αργύρη Θεοδωρόπουλο (Ολυμπιακός, έτος γεν. 1981), Βαγγέλης Δελακάς (Ολυμπιακός, 1985), Γιώργος Ντόσκας (Ολυμπιακός, 1984), Χρήστος Αφρουδάκης (Ολυμπιακός, 1984), Μανώλης Μυλωνάκης (Ολυμπιακός, 1985), Χρήστος Φλώρος (Ολυμπιακός, 1982), Παναγιώτης Παπαδόγκωνας (Πανιώνιος, 1987), Ανδρέας Μιράλης (Πανιώνιος, 1987), Κώστας Φλέγκας (Πανιώνιος, 1988), Κώστας Μουρίκης (Πανιώνιος, 1988), Γιάννης Μπεριστιάνος (Πανιώνιος, 1987), Νίκος Ντούλος (Χίος, 1981), Γιάννης Φουντούλης (Χίος, 1988), Γιώργος Φουντούλης (Χίος, 1985), Δημήτρης Μιτελούδης (Βουλιαγμένη, 1982), Στέλιος Πρωτονοτάριος (Βουλιαγμένη, 1981), Αλέξανδρος Γούνας (Βουλιαγμένη, 1989), Παναγιώτης Χρονόπουλος (ΝΟ Πατρών, 1988), Χριστόδουλος Κολόμβος (ΝΟ Πατρών, 1987), Γιώργος Κατσουλάκης (Παλαιό Φάληρο, 1984), Μίμης Αλιχανίδης (ΠΑΟΚ, 1984), Μάριος Χατζηκυριακάκης (Εθνικός, 1984), Νίκος Μπατάκης (Χανιά, 1989).

Οι 23 παίκτες θα συγκεντρωθούν το απόγευμα της Κυριακής (18:00) στο ΟΑΚΑ, ενώ τη Δευτέρα θα πραγματοποιήσουν δύο προπονήσεις στον Πειραιά.








ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ