ΠΟΛΟ

Ένα βήμα πριν τον τελικό

Ένα βήμα πριν τον τελικό
Ντόσκας

Την ευκαιρία να πάρουν την πρόκριση για τον τελικό έχουν την Πέμπτη Ολυμπιακός και Εθνικός

Όσον αφορά στις θέσεις 5-6, η Βουλιαγμένη, δοκιμάζεται στην έδρα του Παλαιού Φαλήρου. Η ομάδα του Γιάννη Γιαννουρή, είχε νικήσει δύσκολα (8-7) στο πρώτο παιχνίδι που έγινε την Τρίτη στον Λαιμό και πρέπει να επικρατήσει στο "Ρέστειο" για να κάνει το 2-0 και να πάρει το ευρωπαϊκό "εισιτήριο".
Φαβορί οι "ερυθρόλευκοι"
Το μεγάλο φαβορί για τη νίκη που θα του δώσει την πρόκριση στον τελικό είναι ο Ολυμπιακός, που στις 18:00 της Πέμπτης, δοκιμάζεται στην έδρα της Χίου. Παρά το γεγονός ότι είναι μία από τις πλέον δύσκολες του Πρωταθλήματος, είναι τέτοια η ποιότητα της ομάδας του Πάτερου, που δεν αναμένεται να συναντήσει δυσκολίες.

Το 15-5 του πρώτου αγώνα, είναι χαρακτηριστικό της διαφοράς δυναμικότητας που χωρίζει τις δύο ομάδες, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στη φετινή περίοδο, ο Ολυμπιακός είναι αήττητος στις εγχώριες διοργανώσεις. Απών σε ακόμα ένα παιχνίδι θα είναι ο Τάσος Σχίζας.

Το ενδιαφέρον στη Νέα Σμύρνη
Σαφώς πιο συναρπαστική αναμένεται να είναι η δεύτερη αναμέτρηση του Εθνικού με τον Πανιώνιο, στις 20:00, στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης. Οι "κυανόλευκοι" έκαναν το 1-0 την Τρίτη στον Πειραιά (9-6) και η ομάδα του Κώστα Λούδη πρέπει να πάρει το "ροζ φύλλο" αγώνα, για να παραμείνει ζωντανή και να στείλει τη σειρά στο τρίτο παιχνίδι.

Για ακόμα έναν αγώνα, ο Μάκης Βολτυράκης, δεν αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον Δημήτρη Τσίκλο, ο οποίος είναι ανέτοιμος. Παρόλα αυτά η ομάδα του έχει το προβάδισμα για τη νίκη που θα την στείλει με "σουίπ" στον τελικό.

Για την έξοδο στο LEN Trophy
Τέλος, στο "Ρέστειο", το Παλαιό Φάληρο, πρέπει να νικήσει τη Βουλιαγμένη για να ισοφαρίσει τη σειρά και να μεταφερθεί η σειρά εκ νέου στον Λαιμό για τρίτο ματς. Σε διαφορετική περίπτωση, ο ΝΟΒ, θα είναι αυτός που θα κατακτήσει την πέμπτη θέση στην Α1. Στη διάθεση του Βλάχου δεν θα βρίσκεται και πάλι ο Κόλιανιν.

Το πρόγραμμα των αγώνων:

Ημιτελικοί
"Ιωνικό" κολυμβητήριο (18:00): Χίος-Ολυμπιακός (Σταυρόπουλος, Μπιράκης)
Κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης (20:00): Πανιώνιος-Εθνικός (Σκαλοχωρίτης, Σταυρίδης)

Πέμπτη θέση
"Ρέστειο" κολυμβητήριο (18:00): Παλαιό Φάληρο-Βουλιαγμένη (Αργυρός, Μπουδραμής)

Αν χρειαστούν τρίτοι αγώνες, θα διεξαχθούν το Σάββατο:

Ημιτελικοί
Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά (15:30): Ολυμπιακός-Χίος (Σκαλοχωρίτης, Κουρέτας)
Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά (19:00): Εθνικός-Πανιώνιος (Σταυρόπουλος, Βασιλείου)

Πέμπτη θέση
Κολυμβητήριο Λαιμού (20:00): Βουλιαγμένη-Παλαιό Φάληρο (Σταυρίδης, Μπιράκης)





























ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ