ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024

Εθνική Πόλο Ανδρών, Παπαναστασίου: "Υστερήσαμε σε κάποιες λεπτομέρειες"

Ο Παπαναστασίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες
Ο Παπαναστασίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες EUROKINISSI SPORTS

Η Εθνική Πόλο Ανδρών θα πρέπει να διορθώσει όσα έκανε λάθος απέναντι στην Κροατία όπως τόνισε στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου.

Η Εθνική Πόλο Ανδρών γνώρισε την ήττα με 14-13 από την Κροατία στην 4η αγωνιστική του Α' Ομίλου του Ολυμπιακού Τουρνουά.

Μετά τον αγώνα, ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου επεσήμανε πως έγιναν λάθη που στοίχισαν στη "γαλανόλευκοι" και άπαντες θα πρέπει να βελτιωθούν σε όσα υστέρησαν.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

"Δεν μπορούμε να αναλύσουμε τώρα τον αγώνα, γιατί οι παλμοί είναι ακόμη υψηλοί. Έγιναν λάθη στο τρίτο οκτάλεπτο που μας στοίχισαν. Όλο το ματς ήταν δυνατό. Είχαμε ευκαιρίες να κερδίσουμε την Κροατία. Δεν μπορώ να πω τι πήγε στραβά. Θα το δούμε στο βίντεο. Ήταν μια ήττα από μια καλή ομάδα. Ωστόσο, έχουμε μπροστά μας ένα ακόμη παιχνίδι με την Ιταλία προκειμένου να εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή θέση τον όμιλο. Ελπίζω να βελτιωθούμε στα κομμάτια που υστερήσαμε σήμερα.

Στην καλή μας ημέρα μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο. Κόντρα στην Κροατία υστερήσαμε σε κάποιες λεπτομέρειες. Αυτό θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε και παράλληλα να διατηρήσουμε τα καλά μας στοιχεία".

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ