ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Εθνική πόλο ανδρών: Στον Βόλο για κοινή προετοιμασία με τις ΗΠΑ εν όψει Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Ντίνος Γενηδουνιάς της Ελλάδας σε στιγμιότυπο του αγώνα με την Ιταλία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2020 στο Τόκιο | Τρίτη 27 Ιουλίου 2021
Ο Ντίνος Γενηδουνιάς της Ελλάδας σε στιγμιότυπο του αγώνα με την Ιταλία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2020 στο Τόκιο | Τρίτη 27 Ιουλίου 2021 INTIME SPORTS

Η Εθνική πόλο ολοκλήρωσε την συμμετοχή της στο " Waterpolo Sardinia Cup" με 3/3 φιλικές ήττες. Πλέον, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα βρίσκεται στον Βόλο και θα κάνει κοινές προπονήσεις με τις ΗΠΑ εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η Εθνική πόλο ανδρών μετά τα δυνατά τεστ στο "Waterpolo Sardinia Cup" (3/3 φιλικές ήττες από Κροατία, Ιταλία και Ισπανία) εν όψει Ολυμπιακών Αγώνων, βρίσκεται στο Βόλο και πραγματοποιεί προετοιμασία από κοινού με τις ΗΠΑ.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα συμμετείχε στο διεθνές τουρνουά της Σαρδηνίας, που εκεί αντιμετώπισε την Ιταλία, Κροατία και Ισπανία με αποτέλεσμα 3/3 σε φιλικές ήττες στους αντίστοιχους αγώνες. Η Ελλάδα ηττήθηκε με σκορ 13-12 από την Ιταλία, 8-7 από την Κροατία και 16-9 από την Ισπανία.

Πλέον, λίγες ημέρες πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων, η Εθνική Ομάδα Υδατοσφαίρισης πραγματοποιεί εντατική προετοιμασία στον Βόλο με κοινές προπονήσεις με την ομάδα των ΗΠΑ. Στις 12 Ιουλίου, θα διεξαχθεί επίσημος φιλικός αγώνας στις 20:00 ανάμεσα στην Ελλάδα και τις ΗΠΑ.

Υπενθυμίζεται ότι, οι παίκτες που έχει επιλέξει ο Θοδωρής Βλάχος για να είναι στην αποστολή των Ολυμπιακών Αγώνων είναι οι εξής:

  1. Μάνος Ζερδεβάς
  2. Ντίνος Γενηδουνιάς
  3. Δημήτρης Σκουμπάκης
  4. Στάθης Καλογερόπουλος
  5. Γιάννης Φουντούλης
  6. Αλέξανδρος Παπαναστασίου
  7. Νίκος Γκίλλας
  8. Στέλιος Αργυρόπουλος-Κανακάκης
  9. Νίκος-Σπύρος Παπανικολάου
  10. Κώστας Κάκαρης
  11. Δημήτρης Νικολαϊδης
  12. Άγγελος Βλαχόπουλος
  13. Παναγιώτης Τζωρτζάτος
TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ