ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Εθνική πόλο γυναικών: Με νίκη επί της Γαλλίας η πρεμιέρα στο Waterpolo Cup

Η Ελευθερία Πλευρίτου σε αγώνα της Εθνικής πόλο γυναικών στο World League απέναντι στην Ιαπωνία | 18 Ιουνίου 2021
Η Ελευθερία Πλευρίτου σε αγώνα της Εθνικής πόλο γυναικών στο World League απέναντι στην Ιαπωνία | 18 Ιουνίου 2021 EUROKINISSI SPORTS

Η Εθνική πόλο γυναικών ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο Waterpolo Cup που διεξάγεται στην Ολλανδία, με νίκη επί της Γαλλίας με σκορ 13-9. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα πραγματοποιεί ακόμη ένα δυνατό τέστ προετοιμασίας εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων μετά την κατάκτηση της 3ης θέσης στο "Thetis Cup".

Η Εθνική πόλο γυναικών έκανε νικηφόρα πρεμιέρα απέναντι στην Γαλλία με σκορ 13-9 στο "Waterpolo Cup" της Ολλανδίας. Πρόκειται για αγώνες που δίνει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Στο πρόγραμμα του τουρνουά που διεξάγεται στο Ρότερνταμ, τα επόμενα ματς που θα δώσει η Εθνική Ελλάδας θα είναι κόντρα στην Αυστραλία (10/7) και την Ιταλία (11/7).

Θυμίζουμε ότι προ ολίγων ημερών η Εθνική ομάδα ολοκλήρωσε την παρουσία της στο "Thetis Cup" με την κατάκτηση της 3ης θέσης και ήττα από την Ουγγαρία με σκορ 10-8.

Για την αποστολή στους Ολυμπιακούς Αγώνες, οι 13 πολίστριες που έχει επιλέξει η Αλεξία Καμμένου είναι οι εξής: Σταματοπούλου Ιωάννα, Πλευρίτου Ελευθερία, Χυδηριώτη Ιωάννα, Ελευθεριάδου Νικολέτα, Πλευρίτου Μαργαρίτα, Ξενάκη Ελένη, Ασημάκη Αλεξάνδρα, Πάτρα Μαρία, Νίνου Ειρήνη, Πλευρίτου Βάσω, Γιαννοπούλου Αθηνά, Μυριοκεφαλιτάκη Μαρία και Διαμαντοπούλου Χρυσούλα.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ