ΠΟΛΟ

Φερεντσβάρος: Ανακοίνωσε την απόκτηση της Ελευθερίας Πλευρίτου

Η Ελευθερία Πλευρίτου σε αγώνα της Εθνικής πόλο γυναικών στο World League απέναντι στην Ιαπωνία | 18 Ιουνίου 2021
Η Ελευθερία Πλευρίτου σε αγώνα της Εθνικής πόλο γυναικών στο World League απέναντι στην Ιαπωνία | 18 Ιουνίου 2021 EUROKINISSI SPORTS

Η ουγγρική Φερεντσβάρος ανακοίνωσε την απόκτηση της Ελευθερίας Πλευρίτου. Πρόκειται για μια νέα σελίδα στην επαγγελματική της πορεία έπειτα από 13 χρόνια παρουσίας στον Ολυμπιακό.

Η Φερεντσβάρος ανακοίνωσε την απόκτηση της Ελευθερίας Πλευρίτου. Η 27χρονη παίκτρια θα γίνει κάτοικος Ουγγαρίας έπειτα από 13 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στον Ολυμπιακό.

Η Πλευρίτου αποκτήθηκε από τους Πειραίωτες το 2011 από τον Ηρακλή. Στα χρόνια της θητείας της στους ερυθρόλευκους στέφθηκε τρεις φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης (2015,2021,2022), κατέκτησε το Len Trophy (2014), τρία Ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ (2015,2021,2022) και 11 Πρωταθλήματα Ελλάδας.

Η διεθνής της εθνικής ομάδας πόλο κατά τη διεξαγωγή του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης 2024 ήταν μια από τις καλύτερες παίκτριες της διοργάνωσης.

Παράλληλα, στο περασμένο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου η κορυφαία περιφερειακή αναδείχθηκε ως μία από τις καλύτερες επτά παίκτριες της διοργάνωσης.

Η ίδια, σε αποχαιρετιστήριο μήνυμά της αναφέρει : " Και επισήμως κλείνει ένας μεγάλος κύκλος της ζωής μου! Έχοντας όχι μόνο υπάρξει μέλος αυτής της ομάδας αλλά βοηθώντας τη να φτάσει και να παραμείνει στην κορυφή για πολλά χρόνια, καταφέρνοντας πολύ μεγάλες αξιώσεις και υλοποιώντας πολλούς από τους στόχους που θέταμε σαν ομάδα . Είμαι ευγνώμων και χαρούμενη για κάθε στιγμή που ζήσαμε άλλοτε εύκολες και ευνοϊκές άλλοτε δύσκολες και επίπονες.

Σε όλες αυτές τις στιγμές ήμουν τυχερή γιατί είχα την στήριξη από τις αδερφές μου ως μέλη της ομάδας αλλά και την οικογένεια μου που είναι πάντα δίπλα μου! Μετά από 13 χρόνια και 24 Ευρωπαϊκούς αλλά και Εγχώριους τίτλους σε αυτή την υπέροχη ομάδα, ήρθε η ώρα να δοκιμάσω κάτι καινούργιο στην καριέρα μου.

Θα ήθελα να ευχαριστώ όλες τις συμπαίκτριες και τους προπονητές μου που είχα όλα αυτά τα χρόνια , τους ανθρώπους γύρω από την ομάδα, την διοίκηση και τον Πρόεδρο της ομάδας. Έχω κρατήσει κάτι από όλους που με βοήθησε να εξελιχθώ σαν άνθρωπο και σαν αθλήτρια. Εις το Επανιδείν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ