ΠΟΛΟ

Φουντούλης: "Βρίσκουμε τη φόρμα μας"

Φουντούλης: "Βρίσκουμε τη φόρμα μας"
Γιάννης Φουντούλης

Στο παιχνίδι με τη Χόνβεντ στρέφουν την προσοχή τους στον Ολυμπιακό. "Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα", είπε ο Φουντούλης

Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν καλή ψυχολογία μετά την άνετη νίκη (18-2) επί της ΝΕΠ την Τετάρτη και πλέον έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους για την επικίνδυνη εκτός έδρας αναμέτρηση.
" Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Μπαίνουμε στη μάχη της Ευρώπης, οι υποχρεώσεις αυξάνονται, η ποιότητα των αντιπάλων ανεβαίνει, τα παιχνίδια γίνονται πιο συχνά και θα πρέπει να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο και να είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι", δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΕ ο διεθνής περιφερειακός.

" Η Χόνβεντ διαθέτει τεράστια παράδοση, έχει κατακτήσει τίτλους, αλλά δεν αποτελεί την ένδοξη ομάδα του παρελθόντος. Διαθέτει ποιότητα, αλλά οι παίκτες της δεν είναι τα αστέρια που μέχρι πριν από μερικά χρόνια αγωνίζονταν στην ομάδα. Εχει αποδυναμωθεί, δεν αποτελεί φόβητρο, αλλά εμείς δεν θα πρέπει να σταθούμε σε αυτά. Οφείλουμε να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι, διότι παίζουμε εκτός έδρας και είναι και πρεμιέρα και πάντα το πρώτο παιχνίδι σε έναν όμιλο Ευρώπης κρύβει παγίδες και θέλει τεράστια προσοχή".

"Το θετικό για μας είναι ότι σιγά-σιγά δείχνουμε τον καλό μας εαυτό, βρίσκουμε την φόρμα μας, ανεβάζουμε την απόδοσή μας και τους ρυθμούς μας, σε ένα ιδιαίτερα κομβικό σημείο της σεζόν, που ξεκινάει η Ευρώπη και ευελπιστώ στη συνέχεια να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι".

" Η Χόνβεντ και η Βουδαπέστη ξυπνούν όμορφες αναμνήσεις στον Ολυμπιακό, με την κατάκτηση του Κυπέλλου Πρωταθλητριών το 2002 και την πρόκριση στο φάιναλ φορ το 2007 (επιτυχίες εις βάρος της Χόνβεντ) και μακάρι η θετική παράδοση που έχουμε να συνεχιστεί, να κερδίσουμε και να κάνουμε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά".






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ